Må bättre – Gratis terapi för shoppingberoende och privatekonomisk ångest

People with shopping bags sitting in a rowAdvisa lanserar nu ett unikt samarbete med terapeuten Karin Nordlander som innebär gratis hjälp för dig som mår dåligt på grund av din privatekonomi. Välgörenhetsprojektet kallar vi “Må bättre”.

Har du ångest över din köpbeteende eller din ekonomiska situation? Eller känner du någon med ett liknande problem?

Nu gör vi det ännu lättare för dig att söka hjälp – ansök till vårt “Må bättre-projekt” idag och få två gratis terapisessioner hos terapeuten Karin Nordlander. Sessionerna sker via internet och för att göra en ansökan behöver du endast ta kontakt med oss via mejl, i övrigt kan du om du så önskar vara anonym.

Ansök nu genom att mejla mabattre@advisa.se med en beskrivning över varför du vill ha hjälp.

Hittills har alla som ansökt om hjälp fått det.  Här kan du läsa om några av dem:

Så hoppade Cathrine av shoppingkarusellen

Amelies kamp mot beroendet

Birgittas väg ur lyxfällan började med ett terapisamtal

Därför behövs stödet

Vi vet att det finns många som inte vågar eller vill diskutera sitt köpbeteende eller ångestrelaterade känslor gällande privatekonomin. Det är säkerligen många fler än extremfallen du ser på Lyxfällan som har chansen att förbättra sitt välmående samt ekonomi.

Sparterapeuten Karin Nordlander tittar i skyltfönstret.
I höstmörkret är det lätt att lockas av shopping för att hantera höstdepressionen.

Har man dessutom problem ekonomiskt finns såklart färre möjligheter att få tala med en terapeut. Vi hoppas därför att två gratissessioner med Karin kan göra första steget mot återhämtning lättare både ekonomiskt och mentalt.

Hjälp en vän

Ens beteende påverkar de runt omkring och ofta krävs det att någon i ens omgivning uppmärksammar problemet för att något ska hända.

– Förr i tiden handlade man när man behövde något. Numera är själva shoppingen ett nöje – vi handlar inte en ny tröja bara för att den gamla har blivit utsliten utan för att den är snygg och för att det är kul att shoppa.

Och det är det ju! Men för många har det blivit obalans i shoppandet. När pengarna rasslar iväg så att man inte har råd med räkningarna och när man vaknar med ångest efter att ha köpt den där svindyra klänningen – då är det inte lika roligt längre, skriver Karin Nordlander på Advisas blogg där du även kan testa dig själv för att avgöra hur allvarligt ditt köpbeteende är.

Även chans till ekonomisk hjälp

karin2För de som dragit på sig många avbetalningar, kreditkortsskulder och liknande finns ytterligare en anledning att besöka Advisa.se. Låneförmedlartjänsten är även den helt gratis och de som drar mest nytta av den är de som sitter på just dessa typer av skulder.

Så länge du inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden är chanserna goda att du kan samla dina småskulder i ett och samma privatlån och minska dina månadskostnader rejält. Här kan du ansöka om att samla dina lån.

Om Advisa

Vi är ett av Sveriges ledande låneförmedlare och ekonomiska rådgivare för privatpersoner. Advisa hjälper kunder kostnadsfritt att sänka räntan på sina lån och krediter genom att låta ett flertal banker och långivare konkurrera om att erbjuda kunden lägst ränta. Vår vision är att alla ska förstå hur de kan förbättra sin privatekonomi.

banner
Dela

Kommentera