Samla lån och krediter
– sänk din ränta

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Så hjälper vi dig samla lån och krediter med ett samlingslån

Genom oss kan du som vill slå ihop dina lån hitta det bästa förslaget för just dig. Vi samarbetar nämligen med hela 40 banker och långivare! Det är ovanligt många – och vi har allt från storbanker till mindre nischbanker bland våra partners.

Genom vårt system kan du kostnadsfritt kolla vilken bank som är allra bäst för dig att samla dina lån och krediter hos – med bara en kreditupplysning!

Få svar om var du bäst kan samla dina lån inom 24 timmar

Efter att du skickat in din ansökan visas alla dina svar direkt på skärmen så du enkelt och i lugn och ro kan jämföra räntor och villkor och samla dina lån och krediter till lägst ränta. Det tar bara ett par minuter att lämna din ansökan – och du kommer sedan ha fått svar från alla långivare inom 24 timmar.

Samla lån genom oss och få en lägre ränta

Advisa är ingen bank. Tvärtom står vi på dig som konsuments sida när du vill samla dina lån. Genom att jämföra samlingslån från flera banker och långivare hjälper vi dig att få lägre ränta och hitta det som passar dig bäst.

Alltid tryggt och säkert att samla dina lån och krediter genom oss

Trygghet är viktigt för oss, och det är en av hörnstenarna i vår tjänst. Därför använder vi säkerhetssystem och hanterar dina uppgifter med omsorg. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Att söka om att samla lån genom oss är altid kostnadsfritt – och du binder inte upp dig till något genom att använda vår tjänst. Hittar du inga samlingslån du vill gå vidare med gör det alltså inget.

Vad innebär det att samla lån?

Att samla lån och krediter innebär att du tar ett större lån – till en lägre ränta – för att betala av alla dina mindre lån, krediter och avbetalningar som du har i dag. Som regel får du nämligen lägre ränta på ett större lån än flera små, och därför lönar det ofta sig att samla lån och krediter.

Många väljer att samla sina befintliga smålån inte bara för att få ner sin månadskostnad, utan också för att spara tid och få bättre överblick över sin ekonomi.

Du kan välja att samla ihop dina lån samtidigt som du söker ett nytt lån – eller så ansöker du endast om att ta ett samlingslån.

Går det att samla alla lån och krediter?

Du har alltid rätt att lösa dina lån i förtid för att baka ihop dem till ett samlingslån. Så länge du har rörlig ränta – vilket är absolut vanligast för privatlån – innebär det dessutom ingen kostnad för dig. Detsamma gäller i regel kreditkortsskulder och andra typer av avbetalningar, som du också kan passa på att samla.

Därför går det oftast att samla alla lån samtidigt – men skulle du ha någon enskild kredit som har lägre ränta än den du erbjuds för ditt samlingslån kan du välja att behålla det och endast samla dina andra lån.

Så kan du samla dina lån till låg ränta genom oss

Att samla dina lån genom oss är en smidig process. I vårt formulär anger du att du vill samla befintliga lån och fyller sedan i totalsumman för dessa. När du kompletterat med dina personuppgifter kan du sedan skicka in din ansökan. Det tar bara några minuter – sedan tar vi över jobbet åt dig.

Slå ihop dina lån – steg för steg

 1. Räkna ihop storleken på dina nuvarande lån och krediter.
 2. Ansök om att samla ihop lånen genom att ange den totala summan för dessa.
 3. Vill du samtidigt låna mer pengar kan du höja upp ditt lån direkt i formuläret.
 4. Vi skickar din ansökan till alla våra samarbetspartners som alla får ge dig ett erbjudande på det nya lånet.
 5. Du får ditt nya lån utbetalt till ditt konto eller så kan den nya banken hjälpa dig att direkt betala av dina gamla skulder.

Sänk din ränta med ett samlingslån

Om du inte har möjlighet att låna mot en säkerhet – vilket oftast innebär en bättre ränta – är ett privatlån det vanligaste alternativet. Räntan på privatlån är generellt något högre än på exempelvis bolån (åtminstone i dagsläget), men har betydligt bättre villkor än krediter, sms-lån, inkassoskulder och liknande.

Pengarna du tjänar in på den sänkta räntan kan du använda till att amortera extra på lånet, vilket ger dig ännu lägre räntekostnader och leder till att du blir skuldfri snabbare.

Din ansökan om samlingslån går till 40 långivare – med endast en kreditupplysning

Din ansökan om att samla lån skickas kostnadsfritt ut till över 40 banker och långivare – så att du kan få så låg ränta som möjligt. Samtidigt tar vi bara en kreditupplysning via UC, så att din kreditvärdighet inte ska påverkas i någon större utsträckning.

Du får sedan svar från bankerna inom bara någon dag, och kan sedan i lugn och ro se över dina erbjudanden för att välja det som passar dig bäst. Din jämförelse är aktiv i 30 dagar. När du väl tackat ja till ett erbjudanden återstår bara signering via BankID innan utbetalning sker.

Det krävs för att få samla lån

För att få ansöka om att samla lån hos oss krävs att du uppfyller en del grundkriterier. Du måste:

 • Vara minst 18 år gammal
 • Ha varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader
 • Inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden senaste 6 månaderna
 • Ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor.

Vanliga frågor och svar om att samla lån:

Kan jag samla mina lån utan att byta bank?

Ja. Du kan baka ihop (samla/lösa) alla dina lån utan att byta bank.

Tas endast en kreditupplysning när jag samlar lån genom Advisa?

Endast en kreditupplysning kommer att registreras på dig hos UC (Upplysningscentralen) när du samlar dina lån. I samband med detta kan du få flera omfrågandekopior som informerar dig om vilka långivare som har tittat på din kreditupplysning. I enstaka fall kan vissa långivare ta in ytterligare information (via t.ex. Bisnode) som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.

Vilken ränta och månadskostnad får jag när jag samlar mina lån?

Räntan på ett samlingslån sätts alltid individuellt efter dina förutsättningar. Advisa hjälper dig därför att optimera din låneansökan genom att skicka den till flera banker och andra långivare samtidigt, för att säkerställa att du får så många och låga ränte-erbjudanden som möjligt.

Kan jag justera storleken på ansökt samlingslån i efterhand?

Ja, du kan alltid justera beloppet i efterhand. Eftersom kreditupplysningen endast gäller i 5 dagar så rekommenderar vi att du hör av dig till oss så fort du upptäcker att du vill ändra beloppet på ditt samlingslån.

Vad krävs för att samla lån genom er?

För att samla lån genom Advisa behöver du ha fyllt 18 år, ha en inkomst på minst 8 400 kr/månad från anställning eller pension och inte ha skuldsaldo hos Kronofogden senaste 6 månaderna.

Kan jag lägga om mina lån trots betalningsanmärkning?

Ja. Så länge skulden hos Kronofogden är betald så har du möjlighet att lägga om dina lån och baka ihop flera skulder till ett nytt lån.

Kan jag betala av ett samlingslån i förtid?

Ja, du har fri amorteringsrätt på alla lån som tas genom Advisa. Du kan på eget initiativ betala av lånet snabbare än villkoren anger eller lösa ut lånet helt och hållet. Detta gäller även när du har samlat lån och krediter.

Vilka långivare samarbetar Advisa med?

Vi samarbetar med 40 banker och långivare: SEB, Bank Norweigan, ICA banken, Re:member, Nordax bank, Ikano Bank, MedMera Bank, Collector Bank, Marginalen Bank, Nordnet, Resurs, SevenDay Bank, Lunar, Wasa Kredit, Avida Finans, Svea, Thorn, Wästgöta Finans, Lea Bank, Nstart, Ferratum, Risicum, TF Bank, Instabank, TryggKredit, Moank, Northmill Bank, Konsumentkredit, Komplett Bank, Lån & Spar Bank, Credento, Bigbank, Brocc, Cashbuddy, MoneyGo, GoodCash, Brixo, Primal Capital, Facit Bank, Banky

6 anledningar till att du bör samla lån och krediter

Fördelarna är många när du samlar lån och krediter genom att använda en låneförmedlare som oss:

1. Samlade lån kan spara dig pengar

Många mindre lån och krediter från olika långivare innebär ofta en hög ränta och månadskostnad. Precis som att det är dyrare att köpa flera småförpackningar i flera affärer, istället för ett storpack på det stora varuhuset, är det också dyrare att ta många smålån istället för ett stort.

Om du redan sitter på ett antal mindre lån och krediter bör du därför undersöka möjligheten att samla dina skulder och slå ihop dina lån och krediter.

Hitta billigast samlingslån med en låneförmedlare

Att använda en låneförmedlare när du ska samla dina lån är ett smart drag. Vid en jämförelse konkurrensutsätter du långivarna, vilket pressar ner räntan. Sannolikheten är också stor att vi kan hitta en låg ränta hos en långivare som du kanske själv inte ens hade tänkt att söka hos – då de flesta söker lån hos främst sin egen bank.

2. Samla ihop lånen för en lägre månadskostnad

Ibland kan det vara tufft att klara av en hög månadskostnad. Då kan du be din nuvarande långivare om att få lägga om återbetalningsplanen av lånet så att det passar bättre.

Ännu bättre är om du samtidigt skulle kunna få ner räntan! Det kan vi hjälpa dig med.

Våra rådgivare hjälper dig sätta en plan som fungerar

När du ansöker så kan du berätta hur mycket du klarar av att betala per månad, och utifrån det så sätter vi en återbetalningsplan som känns hållbar.

Bra att veta är att ju längre du har lånet, ju dyrare kommer det att bli. Men det kan vara ett bättre alternativ än att riskera att missa inbetalningar för att du inte klarar av att betala ett för högt månadsbelopp. Inget blir nämligen dyrare än missade fakturor.

3. Lös dina lån och krediter snabbare

Desto mindre pengar som går till onödiga avgifter och höga räntor, desto mer kan du använda till att betala av på låneskulden. Genom att samla lån för att få låg ränta kan du lösa lån och krediter i förtid, vilket innebär en lägre totalkostnad för lånet.

4. Samlade lån sparar tid

Flera lån innebär en längre och mer komplicerad procedur när du ska betala av lånen eftersom du inte kan amortera eller betala ränta på alla lån i en och samma betalning.

Genom skuldfinansiering lägger du om dina lån och samlar dom hos en och samma långivare för att få ned antalet fakturor. Det ger dig mer tid till roligare saker än att betala utspridda fakturor i slutet av varje månad.

5. Du får bättre koll på din ekonomi

Att ha alla dina lån samlade hos en bank i stället för utspritt hos flera långivare kommer också att ge dig bättre överblick över din ekonomi.

Med flera smålån kan det vara svårt att ha koll på dina totala utgifter varje månad och risken för att du inte har råd att betala någon av räkningarna blir större. Det kan också vara lätt att glömma en av räkningarna i högen – vilket resulterar i onödiga påminnelseavgifter.

Genom att samla privatlånen har du bara en faktura att hålla koll på varje månad och du vet vad den kostar – ett lätt sätt att slippa mycket huvudvärk.

6. Förbättra din kreditvärdighet med samlade lån

Att lösa flera mindre lån och krediter med ett samlat lån förbättrar din kreditvärdighet. Ett större samlingslån ser nämligen bättre ut i bankens ögon än många små – speciellt om du byter ut snabblån eller kreditkortsskulder mot ett vanligt privatlån.

En bra kreditvärdighet ökar dina framtida chanser att ytterligare sänka dina ränta eller få en bra bolåneränta. Det kan även underlätta för dig vid andra tillfällen då din ekonomi kollas – som till exempel om du ska hyra en lägenhet.

Undvik många kreditupplysningar när du samlar lån

När du ansöker om samlingslån genom oss tas enbart en kreditupplysning hos UC, vilket gynnar din kreditvärdighet. Skulle du själv gå till flertalet banker och ansöka om lån tar varje bank varsin kreditupplysning. Många kreditupplysningar på kort tid skulle ge dig en låg kreditvärdighet och dina chanser till ett bra erbjudande skulle bli sämre.

Har du svårt att få lån idag är ett viktigt första steg för att förbättra din kreditvärdighet att samla dyra lån och krediter, även om det inte i nuläget innebär stora besparingar för dig. Efter en tid kan du sedan se över dina lån igen, och se om din förbättrade kreditvärdighet kan ge dig ännu bättre villkor.

Advisa samarbetar med 40 långivare i Sverige

Många anslutna långivare ökar dina chanser till bättre villkor!

SEB logotyp
Bank Norwegian logotyp
Visa fler långivare

Jämför samlingslån och få ett förbättrat förhandlingsläge

Långivarna gillar den ordning och reda som ett samlat lån för med sig, vilket många gånger kan resultera i en sänkt ränta. Av samma anledning kan ett högre lånebelopp, istället för många små, också leda till en sammantaget lägre ränta jämfört med snitträntan för de små lånen.

Omförhandla samlingslånet regelbundet

En vanlig missuppfattning är att lån inte behöver omförhandlas mer än en gång. Tvärtemot vad många tror, är det viktigt att regelbundet omförhandla och lägga om lån. 

Vi rekommenderar att du ser över dina lån så ofta som en gång i halvåret givet att ditt förhandlingsläge kan ha förbättrats. Det kan till exempel vara så enkelt som att du nu varit fast anställd en längre tid, fått mindre utgifter i boendet, färre lån än vid förra tillfället, en löneökning eller att du nu har en medsökande att lägga till på lånet.

Du behöver inte byta bank för att samla dina lån

En annan vanlig missuppfattning är att du behöver byta bank bara för att du vill se över dina lån. Du behöver inte byta bank, istället behåller du din bank där du har dina sparpengar och din lön exakt som det är.

Vad du istället gör är att ansöka om att samla lån. Då skickas din ansökan till flera banker och långivare, där bland annat din nuvarande bank kan vara med. Sen väljer du själv hos vilken bank du vill ha ditt lån, med fördel där du får bäst förutsättningar för att bli skuldfri tidigare.

Går det att samla lån trots låg kreditvärdighet?

Det är vanligt att vilja samla lån för att man sedan tidigare dras med en del smålån vilket gör det svårare att både bli skuldfri och att få nya, bättre lån. När man samlar lån på det sättet brukar vi kalla det för ett omstartslån, och det är möjligt att få trots låg kreditvärdighet.

Kreditvärdigheten påverkar såklart dina chanser att få låg ränta, men att samla lånen är ofta ett första steg mot en bättre ekonomi. Även om du inte sänker din ränta stort första gången du tar ett samlingslån kommer det att hjälpa dig att få ordning på dina lån och förbättra möjligheterna att sänka räntan ytterligare i framtiden.

Du kan förbättra din kreditvärdighet genom att:

 • Minimera antalet nya kreditförfrågningar medan du väntar ut dina befintliga (som ligger kvar hos UC i tolv månader)
 • Säga upp gamla krediter och betala av kreditskulder
 • Vänta ut befintliga betalningsanmärkningar
 • Visa upp en förbättrad ekonomi, exempelvis i form av höjd lön eller minskade skulder.

Ansök om ett samlingslån utan att det skadar din kreditvärdighet

Om du dragit på dig flera dyra smålån med hög ränta och har svårt att få ekonomin att gå ihop, är ett försämrat kreditbetyg det sista du behöver. Eftersom banken gör en kreditupplysning när du ansöker om ett hopbakslån, blir det ett moment 22. Sättet att kringgå detta är att använda en låneförmedlingstjänst som Advisa för skuldfinansiering.

När du ansöker om att samla dina lån genom oss, delar 40 långivare på samma kreditupplysning, vilket inte påverkar ditt kreditbetyg nämnvärt. Dessutom är det ett effektivt sätt att få ner räntan, då bankerna tjänar på att ha dig som kund och tvingas konkurrera om dig.

Samla lån utan UC?

Kanske har du så pass svårt att samla dina lån att du vill göra det utan UC. Att samla lån utan UC innebär att ett annat företag än UC gör kreditprövningen innan lånet beviljas, men det är inget vi rekommenderar. Många långivare som erbjuder att samla lån utan UC har nämligen högre ränta, eftersom de riktar sig till personer som har svårt att annars få lån.

Använd i stället våran tjänst för att hitta långivaren som kan erbjuda just dig en förmånlig ränta. Vi tar hjälp av UC, precis som de flesta stora banker och långivare, men vi tar alltid bara en kreditupplysning så att din kreditvärdighet inte ska försämras trots att du i praktiken söker hos flera långivare.

Samla lån trots anmärkningar

Om du i dag har betalningsanmärkningar på grund av att det varit trassligt med ekonomin är det ofta en bra idé att samla dina lån och krediter. Förutom möjlighet att spara pengar kommer det ge dig bättre koll på din ekonomi och minska risken för att det kör ihop sig igen.

Går det att ansöka om samlingslån trots flera betalningsanmärkningar?

Hos oss går det att söka om att samla ihop lån och krediter även med en eller flera betalningsanmärkningar. Däremot måste alltid dina skulder hos Kronofogden vara betalda innan du kan söka om att samla lån. 

Det kan vara bra att veta att betalningsanmärkningarna kommer att påverka dina chanser att få lägre ränta. Vill du öka dina chanser för en låg ränta så kan det löna sig att ha en medsökande på lånet.

Så får du låg ränta när du samlar lån – 4 tips

Trots alla fördelar vi pratat om här så är trots allt en låg ränta det viktigaste för de flesta som ska samla ihop sina lån. Men hur ska du då göra för att få så låg ränta som möjligt när du ska samla dina lån? Här kommer några punkter som kan vara bra att tänka på.

Ta få kreditupplysningar

Varje gång du söker ett lån eller en kredit kommer långivaren att ta en kreditupplysning på dig. Många kreditupplysningar under kort tid kommer att försämra dina chanser till låg ränta, eftersom att bankerna ser det som en större risk att du inte klarar av att betala tillbaka lånen.

Så om du vill ha bästa möjliga ränta och har många kreditupplysningar på dig (de ligger kvar i 12 månader) är det bra om du kan vänta ut dem. Hos oss tas alltid bara en kreditupplysning per ansökan, trots att den går ut till över 40 långivare.

Jämför bankerna

Dagarna då man snällt knackade på hos sitt bankkontor för att be om ett lån är förbi. I dag handlar det om att jämföra långivare med varandra så att de i stället får konkurrera om att få dig som kund. När du söker via vår tjänst händer just detta – och du kan enkelt hitta den långivare som som ger dig bäst ränta.

Vänta ut betalningsanmärkningar

Det går att söka lån hos oss trots betalningsanmärkningar. Men de ger dig en lägre kreditvärdighet och det kommer försämra dina möjligheter att få låg ränta. Har du möjlighet att vänta ut även dessa kommer det bättra på dina chanser att kunna samla lånen till en lägre ränta.

Ta hjälp av en medlåntagare

Om du har någon i din närhet som är beredd att stå på lånet ihop med dig kan det vara ett bra sätt att pressa ner räntan. Medlåntagaren blir betalningsskyldig ihop med dig, vilket banken ser som en extra säkerhet för lånet. Har du låg kreditvärdighet kommer en medlåntagare öka dina chanser – både för att över huvud taget få ett lån, men också för att få lägre ränta.

Så tjänar du på att samla lån och krediter – trots liten ränteskillnad

Erbjuds du ett samlingslån med en ränta på samma nivå som snitträntan på dina befintliga lån är det en bra idé att samla lånen ändå. Det beror på att du stärker din kreditvärdighet när du minskar antalet lån. Det gör att du några månader efter att du samlat lånen kommer kunna omförhandla räntan på samlingslånet vilket ofta resulterar i en rejäl räntesänkning.

Dessutom blir det bättre för dig eftersom du får bättre överblick över din ekonomi, och du missar förhoppningsvis inte en räkning som gör att du måste betala påminnelseavgifter eller får betalningsanmärkningar.

Vilken bank är bäst för att samla lån med låg ränta?

När du gjort en ansökan via vår hemsida kommer varje långivare att titta på din kreditupplysning och göra en individuell bedömning om din betalningsförmåga. Räntan sätts sedan baserat på bankens egen analys. Det gör att bedömningen kommer se olika ut från fall till fall – och att det därför inte går att säga att en viss bank ger lägre ränta än någon annan.

Det bästa sättet att försäkra dig om att du hittar samlingslånet med lägst ränta just för dig är i stället att jämföra dessa. Då kan du vara säker på att många banker varit med i racet och att den räntan du blivit erbjuden inte kan bli så mycket lägre.

Kan jag inte få ett bra samlingslån hos min egen bank?

Det är helt klart värt att testa, men sanningen är att traditionella banker är mycket svårare att få lån hos då kraven på dig som låntagare är betydligt striktare. För att få ett förmånligt lån från en storbank behöver du ha en fast inkomst och helst hög kreditvärdighet.

Storbankerna kan ha höga krav – bättre att jämföra

Men behovet av ett samlingslån kan ibland bero på ekonomisk obalans, vilket storbankerna ser som ett stort minus. Ett smart sätt att jämföra stora och små banker samtidigt är att göra en ansökan genom en låneförmedlare så som Advisa.

Det lönar sig att jämföra

Men även om du har ordning på ekonomin och fast inkomst finns det stora chanser att det är någon annan bank än just din som kan ge dig lägst ränta på ett samlingslån. Ända sättet att veta säkert att du får så låg ränta som möjligt är att jämföra. Och även du som har relativt låg ränta på dina privatlån har ofta möjlighet att få ännu lägre.

Andra ord för att samla lån som är bra att känna till

Här har vi pratat om att samla lån, men kärt barn har många namn och olika långivare kan använda olika begrepp för samma sak. Andra populära namn för att samla lån är samlingslån, hopbakslån och omstartslån. Egentligen är alla dessa olika ord för att beskriva samma sak – helt enkelt att samla flera lån för att få en lägre ränta.

Jag fick ett samlingslån– nu då?

När du beviljats ett samlingslån har du goda chanser att snabbt förbättra din ekonomi om du sköter dina kort rätt. Här är tre bra tips att ha i bakhuvudet:

Amortera mera

Förbättrad ränta märks snabbt i plånboken. Lägg så mycket du kan av pengarna du får över på att sänka lånet ytterligare. Ju mer du betalar av, desto lägre blir räntan.

Undvik nya skulder och kreditupplysningar

Minimera onödig shopping och välj aldrig avbetalning (kredit) när du väl handlar något. Det innebär nämligen nya kreditupplysningar och nya skulder.

Starta ett sparkonto

Förutom att amortera, kan du även starta ett sparkonto där du sätter av pengar till oförutsedda utgifter. Välj ett där dina pengar ger bra sparränta och rör bara kontot om du absolut måste. Många bäckar små är en bättre investering än man kan tro.

Så mycket kan man spara på att samla lån – exempel från verkligheten

Genom att samla lån och krediter via Advisa sparar våra kunder i genomsnitt över 17 000 kronor i sänkta räntor och avgifter. Häftigt, va?

Ett av våra många lyckade exempel är familjen Lindberg. De sökte sig till Advisa i hopp om att sänka räntan på deras lån och krediter, som sammanlagt låg på 140 000 kronor. Genom att jämföra över 40 långivare kunde vi hitta ett samlat lån som sänkte familjens totala effektiva ränta med över två procent.

Sänkt månadskostnad – utan höjd totalkostnad

På så sätt kunde familjen Lindberg förlänga återbetalningstiden och sänka månadskostnaden ytterligare – utan att höja totalkostnaden för sitt lån. Nu har de en månadskostnad på nästan 600 kronor mindre än förut – och de kommer samtidigt spara över 2 400 kronor i totalkostnad för lånet.

På så sätt frigör familjen flera hundra kronor varje månad som kan gå till roligare saker än ränta och amortering. Du har säkert också saker du hellre spenderar lönen på än dina lån – vänta därför inte med att samla dina lån via Advisa. Ansök direkt i vårt formulär för ett snabbt svar!

Kampanjvillkor för 0 kronor i uppläggningsavgift

 • Fram till den 31 juli 2024 är det 0 kronor i uppläggningsavgift när du får ett utbetalt lån genom Advisa. Erbjudandet gäller oavsett vilken bank eller långivare du väljer. Notera att uppläggningsavgiften varierar mellan långivare, från 0 – 995 kronor.
 • Om det lån du ansökt om betalas ut av en långivare med 0 kronor i uppläggningsavgift erhålls ingen återbetalning.
 • Ansökan om att erhålla återbetalning avseende uppläggningsavgiften ska ha inkommit till Advisa senast den 9 augusti 2024. Erbjudandet kan nyttjas en gång under kampanjperioden och uppgår till högst 995 kronor.
 • Utbetalning av uppläggningsavgiften kan ta upp till 80 dagar att hantera från och med att din begäran om återbetalning inkommit, givet att dina bankuppgifter stämmer.
 • För att erbjudandet ska gälla måste du ha kvar lånet i minst två månader hos samma bank/långivare som vi förmedlat åt dig. Utbetalningen av uppläggningsavgiften sker från Advisa till låntagarens konto.

Gör så här:

 1. När ditt lån blivit utbetalt mejlar du oss på kampanj@advisa.se för att begära återbetalning av en eventuell uppläggningsavgift. Ange koden SOMMAR24 samt till vilket clearingnummer, kontonummer och bank som pengarna ska betalas ut till.
 2. Bankkontot måste stå i låntagarens namn. Var vänlig dubbelkolla bankuppgifterna då Advisa inte ansvarar för felaktigt angivna uppgifter.
 3. Viktigt! Den mejladress du mejlar från ska vara densamma som den du uppgav till oss när du ansökte om lånet via vår tjänst.
 4. Ansökan om att erhålla återbetalning avseende uppläggningsavgiften ska ha inkommit till Advisa senast den 9 augusti 2024.
Vad säger våra kunder om att samla lån?

Advisa har hjälpt över 
263 000 kunder att jämföra lån.