Eva-Lotta och Leif

Eva-Lotta och Leif är ett gift par i femtioårsåldern som bor i en fin bostadsrättslägenhet i centrala Södertälje.
Tillsammans har de fem vuxna barn och sex fina barnbarn.

Ansök nu – Gratis

 

Kan ni berätta lite om er själva?

Leif: Jag arbetar som truckförare. På fritiden tycker jag och Eva-Lotta om att spendera mycket tid tillsammans med våra barnbarn. Vi har sex stycken som håller oss aktiva.

Eva-Lotta: Jag arbetar som dagisfröken i Järna där jag trivs jättebra. Vi motionerar också en hel del när vi inte springer runt med våra barnbarn.

Hur såg er privatekonomi ut innan ni kom i kontakt med Advisa?

Leif: Vi har flyttat runt en hel del och därför har vi lånat några gånger för att kunna köpa nya möbler, en ny bil och för att kunna renovera. Vi har alltid haft koll på våra lånekostnader men vi har aldrig riktigt satt oss in i lånevillkoren. Ett tag funderade vi på att försöka sänka räntan genom att samla våra lån men vi kom aldrig till skott.

Hur upplevde ni processen med att samla era lån?

Leif: Väldigt positiv. När rådgivaren ringde upp oss blev vi chockade över hur mycket billigare det skulle bli om vi samlade våra lån, vår ränta så mycket som halverades. Rådgivaren var serviceminded och det kändes som att han brydde sig. Hela processen kändes mycket enkel och trygg. Han lärde oss att det lönar sig att jämföra.

Eva-Lotta: Ja och nu tänker vi ta tag i att jämföra räntan på vårt bolån också.

Hur har er vardag och privatekonomi förändrats efter det nya lånet?

Eva-Lotta: Det känns som att sten lyfts från våra axlar och det märks att vi har mer pengar över varje månad nu. Vi lägger pengarna främst på våra barnbarn men vi unnar oss själva något trevligt ibland också.

Leif: Det känns lite mindre stressigt nu och det är enklare att hålla koll på räkningarna. Rådgivaren hjälpte oss att få lite bättre koll på ekonomin.

Skulle ni rekommendera andra att använda Advisa?

Eva-Lotta: Ja verkligen. Det finns ingen anledning att gå runt och betala för hög ränta. Det finns säkert många som skulle kunna sänka sin ränta lika mycket som vi gjorde. Dessutom var personalen på Advisa både trevliga och kunniga.

Förändring:
  • 4 206 kr
  • 5,34 %
  • 4,24 %
  • 352 000 kr
  • 10 år
  • 11 872 kr

Se om du också kan sänka din månadskostnad

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig hitta bättre lån. Genom 1 ansökan kan du få flera låneförslag från de 40 långivare vi samarbetar med.

Genom Advisa kan du

  • Få låneförslag från flera långivare
  • Jämföra gratis – ej bindande
  • Tryggt och säkert