Anna och Jakob

Anna och Jakob är ett par i trettioårsåldern som bor i ett radhus i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm. Där bor de tillsammans med sina barn som är ett respektive tre år gamla.

Ansök nu – Gratis

 

Kan ni berätta lite om er själva?

Jakob: Vi är båda heltidsarbetare. Eftersom vi har småbarn så är det full fart i huset mest hela tiden och vi försöker spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med dem.

Anna: Vi tycker också om att resa tillsammans med hela familjen och vi försöker åka utomlands så mycket vi kan. Ibland tar vi också båten ut i skärgården.

Hur såg er privatekonomi ut innan ni kom i kontakt med Advisa?

Anna: Vi hade bra koll på vår ekonomi och på våra lån. När vi bestämde oss för att renovera delar av huset så tog vi kontakt med vår egen bank för att ta ett nytt lån. Dessvärre hade vi redan lån hos dem och vi kunde inte bli beviljade ett högre belopp. Vi blev därför tvungna att söka lån hos en annan bank och kom att tänka på Advisa som vi hade använt ett halvår tidigare. Vi kontaktade därför vår personliga rådgivare direkt som hjälpte oss att starta en ny lånejämförelse för att jämföra räntan.

Berätta om kontakten med er rådgivare på Advisa.

Jakob: Han var mycket noggrann och kunnig. Han var saklig och förklarade allt som det var. Allt han hade sagt stämde bra överens med det avtal som vi senare fick hem. Han hjälpte oss också att samla krediter i samband med vårt nya lån.

Hur upplevde ni processen när ni ansökte om lån genom Advisa?

Anna: Det gick mycket snabbt och smidigt alltihopa. Det var skönt att de kunde ringa oss när det passade oss och att vi slapp åka in till ett bankkontor under arbetstid. Det kändes tryggt och säkert och rådgivaren ringde upp i efterhand för att kontrollera att allt hade gått bra.

Skulle ni rekommendera andra att använda Advisa?

Jakob: Javisst! Om man vill ta ett nytt lån så kan det löna sig att jämföra flera banker och andra långivare. Det är krångligt och svårt att göra det själv och därför är det jättebra att Advisa kan hjälpa till att hitta en bra ränta, samtidigt som bara en kreditupplysning registreras. Det var också skönt att vi kunde betala av några gamla krediter när vi tog det nya lånet.

Förändring:
  • 7,89 %
  • 12 år
  • Lånebelopp: 350 000 kr

Se om du också kan sänka din månadskostnad

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig hitta bättre lån. Genom 1 ansökan kan du få flera låneförslag från de 40 långivare vi samarbetar med.

Genom Advisa kan du

  • Få låneförslag från flera långivare
  • Jämföra gratis – ej bindande
  • Tryggt och säkert