Lars jämförde lån genom Advisa - Sänkte månadskostnaden med 1899 kr | Advisa

Lars

Lars är nyskild och har fem barn varav ett har flyttat hemifrån, ett bor hos sin mor och resterade tre bor tillsammans med honom i en hyresrätt i Åkers Styckebruk, strax utanför Strängnäs.

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag arbetar som lyftkranstekniker på ett företag som heter Dematech AB. På fritiden umgås jag mycket med mina barn men jag engagerar mig också inom ungdomsidrotten och tränar ett gäng ungdomar i taekwondo. Jag har också ett stort intresse för motorcyklar. För ett år sedan tog min äldsta son också motorcykelkort vilket är jättekul eftersom vi nu kan köra tillsammans.

Hur såg din privatekonomi ut innan du kom i kontakt med Advisa?

Jag hade precis separerat från min fru och i och med skilsmässan tog jag en del smålån för att kunna finansiera mina fritidsintressen och för att kunna köpa sådant som jag behövde direkt såsom bil och dammsugare. Egentligen brukar jag vara en noggrann person när det gäller min ekonomi men skilsmässan var jobbig och just då orkade jag inte sätta mig in i lånevillkoren. Till slut tog jag kontakt med min bank och försökte samla mina lån men vi kom aldrig överens.

Hur upplevde du processen med att samla dina lån?

Väldigt bra. Jag fick bra service och rådgivaren saklig och professionell Han gjorde allt jobb åt mig men såg ändå till att svara på alla mina frågor. Rådgivaren förklarade att jag nästan kunde halvera min ränta och det kändes dumt att inte acceptera det erbjudandet. Jag ville också låna till en ny bil och då hjälpte han mig att få en bra ränta till den också. Det kändes också bra att han senare ringde upp mig igen för att kontrollera att allt hade gått bra.

Hur har din vardag och privatekonomi förändrats efter det nya lånet?

Egentligen hade jag det redan gott ställt men jag har märkt en bra skillnad ändå. Dels för att jag har mer pengar över men också för att det är skönt att jag nu bara ha ett lån att hålla koll på. Pengarna har jag bland annat lagt på lägenheten och på den nya bilen men jag har också börjat spara mer tillsammans med min nya tjej. Det känns som att jag har mycket bättre kontroll över min ekonomi nu.

Skulle du rekommendera andra att använda Advisa?

Definitivt, jag är jättenöjd. De har hjälpt mig att få en ny bra start. Jag tycker alla borde testa tjänsten och se vad vart det leder.

  • Sevenday Bank

  • 1 899 kr

  • 6,39 %

  • 3,81 %

  • 130 000 kr

  • 32 månader längre

  • 87 kr