Zmarta

Vad gör de och hur fungerar tjänsten?

Det här är Zmarta

Zmarta erbjuder ekonomisk hjälp på bred front för dig som kund. Genom att jämföra lån, kreditkort, försäkringar och sparande online via Zmarta, kan du kostnadsfritt hitta olika alternativ som matchar din ekonomi. Bakom denna samlingstjänst står Zmarta Group som har över 17 års branscherfarenhet från låneförmedling.

Jämför lån via låneförmedlaren Zmarta

Förmedlare av konsumentkrediter

Zmarta är mer än en jämförelsetjänst. Företaget har i egenskap av konsumentkreditinstitut också tillstånd från Finansinspektionen att förmedla lån och krediter.

En pålitlig kompass i försäkringsdjungeln

Ingen försäkring är den andra lik, ändå kan det verka omöjligt att se skillnad. Ju mer du har att skydda, desto svårare blir det att navigera rätt i försäkringsdjungeln. Genom Zmarta kan du snabbt få svar på vilken bil-, hem- och villaförsäkring som matchar dina behov. När du hittat vad du letar efter kan du teckna ett avtal utan att behöva lämna Zmartas webbsida.

Vad skiljer Zmarta från Advisa?

Zmarta låter dig jämföra såväl privatlån som kreditkort, sparande och försäkringar. Advisa specialiserar sig enbart på jämförelse av privatlån men har marknadens största utbud av långivare.

Vad skulle det kosta att låna?

Vi på Advisa vill att alla ska betala så lite som möjligt för sina lån. Därför har vi samlat flera långivare som får konkurrera om att få dig som kund. Fyll i dina uppgifter för att komma igång!

Om oss – Advisa

Advisa är ingen bank, vi är låneförmedlaren som söker ditt lån hos flera långivare. Sedan starten 2011 har vi jämfört lån åt över 254 000 kunder. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Genom Advisa kan du

Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller vill lösa befintliga lönar det sig att jämföra låneförslag från flera banker och andra långivare.

  • Kostnadsfritt och du binder dig inte till något
  • Säker ansökan – vi hanterar uppgifter säkert
  • Lånejämförelse – vi står på din sida
SEK 2,968/mån*Ungefärlig kostnad
Genom att ansöka godkänner jag villkoren och bekräftar att jag tagit del av integritetspolicy.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 38 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.

Vad säger våra kunder?