Autopiloten

Löpande jämförelser kan öka chanserna till ett erbjudande som förbättrar din lånesituation

Tyvärr blir inte alla beviljade de villkor som man önskar. Vårt mål är att du så enkelt som möjligt ska hitta ett erbjudande som förbättrar din lånesituation och därför har vi skapat Autopiloten. Tjänsten startar automatiskt en ny jämförelse när vi tror att dina chanser till nya erbjudanden har ökat – utan att du behöver göra någonting! Som resultat av att vi ständigt uppdaterar antalet lånegivare vi arbetar med samt förbättrar hur vi jämför lån så skapas nya möjligheter för att hitta ett erbjudande som passar dig.

Vi ser självklart till att informera dig i god tid innan vi gör en ny jämförelse. På så sätt kan du känna dig helt trygg med vetskapen att du alltid kan tacka nej till en jämförelse innan den påbörjas. När du får nya erbjudanden kontaktar vi dig via sms och du avgör i lugn och ro om det är någonting som passar dig. Som alltid tas endast en kreditupplysning när du jämför lån med Advisa och självklart är tjänsten gratis!

Autopiloten riktar sig till dig som vill samla lån och krediter för att förbättra din nuvarande lånesituation. Tjänsten är under uppbyggnad och planeras lanseras under 2021.

Länkar