Låna pengar genom Advisa

Vi jämför långivares räntor snabbt och enkelt

Som en av Sveriges ledande låneförmedlare står vi på din sida. Genom 1 ansökan kan du få flera låneförslag från de 22 banker och andra långivare vi samarbetar med.

Så här går det till:

Hur Advisas lån fungerar
 1. Fyll i uppgifter
 2. Välj bäst bank
 3. Få pengarna

Fördelar med att jämföra lån

 • Få låneförslag från flera långivare
 • Kostnadsfritt och inte bindande (läs mer)
 • Tryggt och säkert

Hur mycket vill du låna?

Fyll i dina uppgifter

Skicka in och jämför låneförslag

{{f.error}}

Genom att skicka in ansökan godkänner jag villkoren

Säker ansökan
×

 {{await.data.count}} personer har jämfört lån genom Advisa senaste dygnet

* Räntan är rörlig och sätts individuellt, 2,95%-29,06%, återbetalningstid 1-15 år, högsta effektiva räntan 33,2%. Totalkostnaden för ett annuitetslån på 100 000 kr, effektiv ränta 5,79%, 9 års löp­­tid, 0 kr i uppläggningsavgift och avi­­avgift blir 27 764 kr. Månads­­kostnad: 1 183 kr (2017-03-30).

Vanliga frågor och svar


 • Vilka banker/långivare samarbetar Advisa med?

  Vi samarbetar med 22 banker och andra långivare:

  Swedbank, SEB, ICA-Banken, IKANO Bank, Forex, Marginalen Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector, SevenDay Finans, Spring Finance, Credento, Konsumentkredit, Sparlån, Lendify, Wasa Kredit, Goodcash, Avida, BigBank, Villabanken och MoneyGo.

 • Vilka är grundkraven för att få låna genom er?

  För att jämföra lån behöver du:

  • Ha fyllt 18 år
  • Ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad
  • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden

 • Vilken ränta och månadskostnad får jag?

  Räntan på ett privatlån sätts alltid individuellt efter dina förutsättningar. Advisa hjälper dig därför att optimera din låneansökan och skickar den till flera banker och andra långivare samtidigt för att säkerställa att du får så många och låga ränte-erbjudanden som möjligt.

 • Om allt är gratis. Hur tjänar ni pengar?

  Advisa hjälper banker och andra långivare att träffa nya kunder. Det innebär att du kan välja den som du tycker ger dig bäst erbjudande. Långivaren får en ny kund och du får det lån du gillar bäst. Vi får provision från den bank som du väljer. På så vis kan vår tjänst vara gratis för dig som kund. En ansökan är inte bindande vilket innebär att du när som helst innan du skrivit på kan välja att inte fullfölja.

 • Får jag bara en kreditupplysning?

  Ja, via Advisa får alla banker dela på en och samma kreditupplysning.

 • Kan jag betala av ett lån i förtid?

  Ja, du har fri amorteringsrätt på alla lån som tas genom oss. Det innebär att du närsomhelst kan betala mer på lånet eller lösa ut lånet helt och hållet.

 • Kan jag ta ett lån trots betalningsanmärkning?

  Ja, du kan ta ett lån om du har få betalningsanmärkningar och ej har skuld hos Kronofogden. Med betalningsanmärkningar försvåras dock möjligheten till lån.

Läs alla frågor och svar »
×

Vi hjälper dig!


Skriv in ditt mobilnummer så ringer en av våra erfarna medarbetare upp dig.

Tack!


Vi återkommer till dig inom kort.

Så ser vi över räntan på privatlån


Advisa söker ditt lån hos flera banker och andra långivare

Hos Advisa kan du som vill låna pengar få erbjudanden från flera banker och andra långivare, oavsett om det avser ett nytt lån, eller att samla befintliga. Skriv in dina uppgifter ovan och låt oss jämföra lån från flera långivare.

Jämför alltid innan du tar lån

Advisa är ingen bank. Tvärtom står vi på konsumentens sida när du vill ansöka om lån. Tillsammans pressar vi räntorna - säg hej då till dyra lån.

Tryggt och säkert - alltid

Trygghet är viktigt för oss, och en av hörnstenarna i vår tjänst. Därför använder vi säkerhetssystem och hanterar uppgifter med omsorg. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Läs mer om hur det går till »

Advisa har hjälpt 220 042 kunder att jämföra eller omförhandla lån.

Ring oss på: 0770 - 17 50 50

Eller bli uppringd istället

Varför låna pengar genom Advisa?


Marknadsläget är bättre än någonsin eftersom Riksbankens styrränta är rekordlåg. Detta innebär att chanserna är goda att förbättra dina befintliga lån eller ta ett nytt med förmånlig ränta. Oavsett om du är nöjd med din nuvarande lånesituation, bara nyfiken eller om du tidigare fått nej från banken till ett nytt lån så är det en bra idé att jämföra bankernas lånevillkor genom Advisa idag.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något. Sedan starten har vi hjälpt 220 042 svenskar att förbättra sina lån. Nu är det din tur!

Olika typer av lån

Genom Advisa kan du ansöka om olika typer av privatlån. Vår fokus ligger på att hjälpa dig samla redan befintliga lån, avbetalningar och krediter för att få ner din månadskostnad och göra dig skuldfri snabbare. Självklart kan du även ansöka om ett nytt lån genom Advisa.

Undvik att ta onödiga snabblån eller sms-lån och välj istället att sänka dina nuvarande månadskostnader för att få loss pengar. På så vis får du även en bättre kreditvärdighet vilket ökar chanserna till goda lånevillkor för framtida lån.

Vill du skapa en bättre förståelse kring olika ämnesområden – kolla in vår ordlista!

Ansök hos välkända banker och andra långivare

Vi på Advisa hjälper dig till den bästa ränta och eftersom vi samarbetar med 22 banker och andra långivare är chansen stor att du hittar ett lån som passar just dig. Vi använder samma säkerhetslösningar som de ledande storbankerna och står under tillsyn av Finansinspektionen. Så du kan alltid vara trygg när du lånar pengar hos Advisa.

Vi på Advisa har tagit fram ett enkelt sätt att jämföra räntor. Du fyller helt enkelt i vilket belopp du önskar låna och under hur länge du vill ha lånet så återkommer vi snart till dig för att påbörja jämförelseprocessen. Du kan låna upp till 500 000 kronor, allt beroende på hur din ekonomiska situation ser ut och vilka dina möjligheter att betala tillbaka lånet är.

Då kan det passa bra med ett lån

De flesta svenskar behöver tids nog låna pengar. Det kan handla om att finansiera en bil, att addera pengar till en renovering eller att hantera oväntade utgifter som är större än de besparingar som finns på kontot. Det kan även vara en bra idé att samla sina krediter i ett nytt lån, eftersom det är någonting som ofta gör att räntan går ner – och därmed även ens utgifter.

 • Lån upp till 500 000 kr
 • Vår tjänst är kostnadsfri
 • Låna pengar till det du behöver

Vad som är viktigt att komma ihåg är att ett lån alltid kostar. Våra rådgivare hjälper dig se över återbetalningstid, amorteringsnivå samt ränta för att hitta de villkor som passar just dig.

Så lånar du med Advisa

När du ansöker om lån hos Advisa är det egentligen bara det ungefärliga beloppet och återbetalningstid som du behöver ha koll på, därefter hjälper vi dig hela vägen in i mål. Att ansöka om lån är kostnadsfritt och inom 24 timmar kommer du att kunna få erbjudanden från flera banker och andra långivare. Efter att du fyllt i och skickat in formuläret högst upp på denna sida kommer en av våra handläggare kontakta dig inom kort. Då samlas kompletterande uppgifter in och budgivningen påbörjas.

Fördelar med att jämföra lån

Att jämföra priser mellan olika produkter när man är ute och handlar är något som de flesta gör. Men när det kommer till lån är det inte många som tänker på att en jämförelse kan gynna en även här. Det är nämligen så att just jämförelsen är en viktig del i att ta ett privatlån om man vill ha lägsta möjliga låneränta.

Konkurrensen mellan bankerna och låneinstituten är stor och därför kan det verkligen löna sig att se sig runt efter olika alternativ. När bankerna slåss om att få just dig som kund är de ofta villiga att erbjuda dig en låg ränta och riktigt bra lånevillkor. Dessutom är det så att olika banker bedömer dig som låntagare på olika sätt och dessutom riktar sig mot olika typer av låntagare. Detta påverkar självklart den ränta och de lånevillkor som just du får och ökar vikten av att undersöka villkor hos så många banker och andra långivare som möjligt.

Advisa hjälper dig att göra jämförelsen mellan banker och andra långivare för att hitta ett lån du känner dig nöjd med. Eftersom du genom Advisa får erbjudanden från flera olika banker och andra långivare sparar du en massa tid och du kan även pressa ner din ränta.

Tar du hjälp av oss med att jämföra lån görs enbart en kreditupplysning på dig men jämför du istället lån på egen hand kommer alla de långivare som du kontaktar att göra en varsin kreditupplysning på dig. Detta leder till att du får en sämre kreditvärdighet och till att du kan få problem med att låna i framtiden.

Starta ditt nya ekonomiska liv idag.