Långivare

Northmill Bank

Northmill Bank grundades 2006 i Stockholm och är ett svenskt fintech-bolag. De erbjuder privatlån och samlingslån, men även sparkonto och kontokredit.

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Northmill Banks vision är att hjälpa privatpersoner med en modern banklösning med hjälp av ny teknik. De har inga fysiska bankkontor utan de jobbar helt digitalt. Som en av Advisas samarbetspartners är Northmill Bank en av de långivare som finns med när du jämför privatlån genom oss.

Men Northmill förmedlar inte bara privat- och samlingslån, utan du kan också öppna ett konto med ett betalkort hos dem. Dessutom erbjuder de kontokredit och försäkringar.

Privatlån från Northmill – upp till 70 000 kronor

Northmill erbjuder privatlån från 10 000 kronor upp till 70 000 kronor. Du kan inte söka om ett lån direkt på Northmill Banks hemsida, utan du söker här i formuläret. Då söker du inte bara ett lån hos Northmill, utan hos alla andra våra samarbetspartners också, så att vi kan hitta så låg ränta till dig som möjligt.

Krav för ett för att få låna hos Northmill Bank

För att du ska kunna bli beviljad ett lån från Northmill bank krävs det att du uppfyller deras grundkrav:

 • Över 20 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Har ett giltigt BankID.

Utöver dessa krav kommer också Northmill Bank göra en kreditbedömning utifrån kreditupplysningen som tas när du söker ett privatlån här på vår hemsida. Går du också igenom den kan du bli beviljad ett lån hos banken.

Snabbt svar på din ansökan

Som en modern bank strävar Northmill Bank efter att vara snabba i sin kontakt med blivande kunder. Deras ambition är att ha återkommit med ett svar till dig redan inom en timme efter din ansökan. Du får svar via SMS, där de också meddelar om någon komplettering önskas från dig innan lånet kan gå igenom. Exempel på det kan vara underlag på din senaste lönespecifikation, identifiering via din nuvarande bank eller ett samtal till deras kundservice.

Räntan på ett lån hos Northmill Bank

Precis som lånen hos våra andra samarbetspartners sätts räntan individuellt på ett lån hos Northmill Bank. Räntan baseras på din kreditprövning och blir olika hög beroende på vilken risk banken ser i dig som kund.

 • Räntan på ett privatlån hos Northmill Bank är mellan 4,9-19,8 %.

Låna med betalningsanmärkningar

Northmill Bank kan bevilja ett lån trots att du har betalningsanmärkningar. Men det betyder inte att de godkänner alla betalningsanmärkningar eller hur många som helst. Vissa betalningsanmärkningar påverkar din kreditvärdighet mer negativt än andra och vid varje ansökan görs en individuell bedömning.

Fakta: Northmill Bank privatlån

 • Lånebelopp: 10 000-70 000 kronor.
 • Återbetalningstid: 1-15 år.
 • Ränta: 4,9-19,8%
 • Uppläggningsavgift: 195 kronor
 • Autogiro eller E-faktura
 • Aviavgift: 19 kronor
 • Förtidslösen utan extra kostnad

Northmill Banks andra tjänster i urval:

 • Kontokredit upp till 50 000 kronor
 • Samlingslånet Reduce upp till 300 000 kronor
 • Sparkonto med eget betalkort
 • Låneskydd och försäkringar

Vanliga frågor och svar – Northmill Bank

Vilka är Northmill Bank?

Northmill Bank är ett svenskt fintech-bolag med banklicens som grundades i Stockholm 2006.

Hur ansöker jag hos Northmill Bank?

Du skickar smidigt in din ansökan hos oss – sen jämför vi banker och långivare så att du kan hitta bästa villkoren.

Vad säger våra kunder?