Långivare:

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank har bedrivit verksamhet på den svenska privatmarknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. Med enkla, prisvärda och trygga bankprodukter är bankens ambition att göra din bankvardag så enkel, smidig och bra som möjligt. Det ska vara okomplicerat att vara bankkund och du ska ha rätt produkter med bra villkor. Med en ständig strävan efter att hjälpa dig till en bättre privatekonomi vill Lån & Spar Bank vara banken på din sida.

Lån & Spar Bank erbjuder bland annat lån till bra villkor, kreditkort med köp- och reseförsäkringar och sparkonton med förmånliga sparräntor.

Privatlån upp till 500 000 kronor

Hos Lån & Spar Bank kan du ansöka om lån utan krav på säkerhet. Räntan sätts individuellt och du kan låna för att finansiera exempelvis ett bilköp eller en renovering. Du kan också samla dina andra lån och kredit hos Lån & Spar Bank och på så sätt ha möjlighet att sänka dina lånekostnader.

Ansöker du själv kan du låna upp till 350 000 kr. Är ni två sökande är det maximala lånebeloppet 500 000 kr.

Precis som hos andra banker och kreditgivare finns vissa grundkrav som behöver vara uppfyllda innan en låneansökan skickas in. För att ansöka om lån ska du ha fyllt 18 år, ha en årsinkomst från tillsvidareanställning på minst 250 000 kr och inte ha några betalningsanmärkningar.

Fakta om privatlån från Lån & Spar Bank:

 • Låna mellan 50 000 till 500 000 kr*
 • Återbetalningstid mellan 4 och 15 år
 • Ränta från 2,95 % till 8,95 %
 • 3 månader Låneskydd kostnadsfritt
 • Ingen aviavgift vid digital avi

* Det krävs två sökande för belopp över 350 000 kr.

Adress:

 • Lån & Spar Bank
 • Box 4114
 • 203 12 Malmö

Vad skulle det kosta att låna hos Lån & Spar Bank?

Vi på Advisa vill att alla ska betala så lite som möjligt för sina lån. Därför har vi samlat flera långivare som får konkurrera om att få dig som kund. Fyll i dina uppgifter för att komma igång!

Om oss – Advisa

Advisa är ingen bank, vi är låneförmedlaren som söker ditt lån hos flera långivare. Sedan starten 2011 har vi jämfört lån åt över 263 000 kunder. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Genom Advisa kan du

Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller vill lösa befintliga lönar det sig att jämföra låneförslag från flera banker och andra långivare.

 • Kostnadsfritt och du binder dig inte till något
 • Säker ansökan – vi hanterar uppgifter säkert
 • Lånejämförelse – vi står på din sida
Månadskostnad cirka*
2 968 kr/mån2 968 kr/mån*
Ungefärlig kostnadi 12 år
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 37 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).