Långivare:

Konsumentkredit

Konsumentkredit är en bifirma till Nordnet och precis som namnet antyder fokuserar bolaget uteslutande på konkurrenskraftiga lån till privatpersoner. Konsumentkredit har funnits sedan 2006 och är därmed ett av de mest etablerade digitala kreditföretagen på svenska marknaden.

Förmånligt privatlån upp till 500 000 kronor

Konsumentkredit, en av de långivare du ansöker om lån hos genom Advisa, erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor. Lånet, som kallas Konsumentlånet får användas till vad som helst och första året är amorteringsfritt om du så önskar. Dessutom har du rätt till tre betalningsfria månader per år under låneperioden. För att få låna hos Konsumentkredit måste du vara minst 20 år fyllda, fri från betalningsanmärkningar, ha en årsinkomst på 125 000 kronor och ha haft inkomst i Sverige de senaste tre åren. Lånet måste vara återbetalt innan du fyllt 71 år.

Räntan på Konsumentlånet sätts individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar. Konsumentkredit godkänner medsökande, vilket ökar dina chanser att få ett privatlån till bra ränta. Om du ändå skulle få avslag på ditt privatlån kan Konsumentkredit ibland bevilja ett så kallat flexlån istället, då till en ränta på upp till 18,95 %.

Fakta privatlån från Konsumentkredit:

 • Lånebelopp 20 000–500 000 kronor
 • Ränta 5,95 %–15,45 %
 • Återbetalningstid 2–15 år
 • Första året amorteringsfritt (valfritt)
 • 14 dagars ångerrätt
 • Valfri återbetalningstid
 • Kostnadsfri extra amortering
 • Förtidslösen utan extra kostnad
 • Uppläggningsavgift 429 kronor
 • Aviavgift 30 kr, kostnadsfritt vid autogiro

Adress:

 • Konsumentkredit i Sverige
 • Box 100
 • 952 22 Kalix
Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Vad skulle det kosta att låna hos Konsumentkredit?

Vi på Advisa vill att alla ska betala så lite som möjligt för sina lån. Därför har vi samlat flera långivare som får konkurrera om att få dig som kund. Fyll i dina uppgifter för att komma igång!

Om oss – Advisa

Advisa är ingen bank, vi är låneförmedlaren som söker ditt lån hos flera långivare. Sedan starten 2011 har vi jämfört lån åt över 263 000 kunder. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Genom Advisa kan du

Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller vill lösa befintliga lönar det sig att jämföra låneförslag från flera banker och andra långivare.

 • Kostnadsfritt och du binder dig inte till något
 • Säker ansökan – vi hanterar uppgifter säkert
 • Lånejämförelse – vi står på din sida

Vanliga frågor och svar

Vad gör Konsumentkredit?

Konsumentkredit fokuserar uteslutande på konkurrenskraftiga lån till privatpersoner. Är en del av Nordnet Bank AB.

Hur ansöker jag hos Konsumentkredit?

Du skickar smidigt in din ansökan hos oss – sen jämför vi banker och långivare så att du kan hitta bästa villkoren.

Vad säger våra kunder?