Advisas stipendium för unga studenter

I tider där allt fler unga oroar sig över sin privatekonomi vill vi på Advisa ge en push till de som ändå väljer att investera i sin framtid. Därför delar vi ut ett stipendium på 10 000 kronor till en ung student som kan dela med sig av ett smart spartips som gör studentlivet enklare!

Enligt en Sifo-undersökning oroar sig allt fler i Sverige över sin ekonomi, där unga svenskar är de som är mest drabbade.

På Advisa vill vi uppmuntra de unga studenter som trots detta väljer att investera i sin framtid och i en utbildning. Vi vet också att det är studenterna som ofta sitter på de allra listigaste knepen kring hur man får en stram budget att räcka till.

Därför har vi utlyst Advisas stipendium för unga och sparsmarta studenter. Alla som är under 26 år gamla och studerar heltid på ett universitet eller en högskola kan söka.

Kriterier:

  • Under 26 år gammal
  • Studerar heltid på svensk högskola eller universitet
  • Folkbokförd i Sverige.

Så ansöker du:

  • Fyll i formuläret
  • Ange fullständigt namn, ålder och lärosäte
  • Inkludera ditt bästa spartips – det kan vara stort eller smått!
  • Ansök senast 1 december 2024.

 

Ansök om Advisas stipendium här!

Stipendiet är på 10 000 kronor och delas ut årligen. Det vi efterlyser från dig är ett sparknep du använt dig av i din vardag som student. Vinner gör den som vi tycker kommer med tipset som är mest innovativt och som vi tror kan hjälpa flest människor med studentekonomin!

Tänk på att vår bedömning är subjektiv och att det inte nödvändigtvis är det tips som sparar flest kronor och ören som vinner.

Ansök här

Inga uppgifter inhämtade i detta formulär kommer användas i kommersiella syften.

Om Advisa

Advisa grundades 2011 och vi vill göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi.

Den som lånar pengar direkt från en bank saknar ofta viktig information om vad som är marknadsmässiga villkor och hamnar därför ofta i underläge. Många personer har också flera lån och krediter vilket kan leda till höga månadskostnader och onödigt höga räntor.

Genom en enkel och trygg process kan vi erbjuda privatpersoner att jämföra lån för att samla lån till bästa villkor.