Lars

Lars är nyskild och har fem barn varav ett har flyttat hemifrån, ett bor hos sin mor och resterade tre bor tillsammans med honom i en hyresrätt i Åkers Styckebruk, strax utanför Strängnäs.

Ansök nu – Gratis

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag arbetar som lyftkranstekniker. På fritiden umgås jag mycket med mina barn men jag engagerar mig också inom ungdomsidrotten och tränar ett gäng ungdomar i taekwondo. Jag har också ett stort intresse för motorcyklar. För ett år sedan tog min äldsta son också motorcykelkort vilket är jättekul eftersom vi nu kan köra tillsammans.

Hur såg din privatekonomi ut innan du kom i kontakt med Advisa?

Jag hade precis separerat från min fru och i och med skilsmässan tog jag en del smålån för att kunna finansiera mina fritidsintressen och för att kunna köpa sådant som jag behövde direkt såsom bil och dammsugare. Egentligen brukar jag vara en noggrann person när det gäller min ekonomi men skilsmässan var jobbig och just då orkade jag inte sätta mig in i lånevillkoren. Till slut tog jag kontakt med min bank och försökte samla mina lån men vi kom aldrig överens.

Hur upplevde du processen med att samla dina lån?

Väldigt bra. Jag fick bra service och rådgivaren saklig och professionell Han gjorde allt jobb åt mig men såg ändå till att svara på alla mina frågor. Rådgivaren förklarade att jag nästan kunde halvera min ränta och det kändes dumt att inte acceptera det erbjudandet. Jag ville också låna till en ny bil och då hjälpte han mig att få en bra ränta till den också. Det kändes också bra att han senare ringde upp mig igen för att kontrollera att allt hade gått bra.

Hur har din vardag och privatekonomi förändrats efter det nya lånet?

Egentligen hade jag det redan gott ställt men jag har märkt en bra skillnad ändå. Dels för att jag har mer pengar över men också för att det är skönt att jag nu bara ha ett lån att hålla koll på. Pengarna har jag bland annat lagt på lägenheten och på den nya bilen men jag har också börjat spara mer tillsammans med min nya tjej. Det känns som att jag har mycket bättre kontroll över min ekonomi nu.

Skulle du rekommendera andra att använda Advisa?

Definitivt, jag är jättenöjd. De har hjälpt mig att få en ny bra start. Jag tycker alla borde testa tjänsten och se vad vart det leder.

Förändring:
  • 6,39 %
  • 130 000 kr
  • 7 år

Se om du också kan sänka din månadskostnad

Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig hitta bättre lån. Genom 1 ansökan kan du få flera låneförslag från de 37 långivare vi samarbetar med.

Genom Advisa kan du

  • Få låneförslag från flera långivare
  • Jämföra gratis – ej bindande
  • Tryggt och säkert
Så här går det till:
1. Fyll i uppgifter
2. Välj bäst förslag
3. Få lånet utbetalt

Hur mycket lån vill du samla?

Månadskostnad cirka*
2 968 kr/mån2 968 kr/mån*
Ungefärlig kostnadi 12 år
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 37 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).