Sambla, vilka är det och hur kan de hjälpa mig? | Advisa

Sambla, vilka är det och hur kan de hjälpa mig?

Sambla är en modern låneförmedlare som startade 2014. När du använder Samblas tjänst får du svar från 20 banker, att jämföra med Advisas 39 långivare. Sambla förmedlar lån utan säkerhet upp till 500 000 kronor och pengarna kan du använda till vad du vill. De erbjuder dessutom professionell rådgivning när bankerna återkommit med sina låneförslag.

Jämför lån via låneförmedlaren Sambla

Varför ska jag jämföra villkor genom en låneförmedlare?

Oavsett om du vill samla dyra lån, köpa en bil eller renovera din bostad, tjänar du på att jämföra olika långivares villkor. Eftersom räntan på privatlån alltid sätts individuellt och varje bank har sin egen strategi, kan du aldrig veta vem som ger dig det bästa erbjudandet innan du ansökt. När du ställer ett stort antal långivare mot varandra och på så sätt tvingar dem att konkurrera om dig som kund, kan du vara säker på att få ner räntan maximalt efter dina ekonomiska förutsättningar. Vissa långivare har även en prisgaranti som innebär att de matchar det bästa ränteerbjudandet du får, vilket är extra bra om deras övriga villkor passar dig bättre än den bank som erbjuder lägst ränta. En annan stor fördel med att använda en låneförmedlare är att alla långivare får dela på samma kreditupplysning, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas nämnvärt.

Vilka alternativa låneförmedlare finns det till Sambla?

Det finns många låneförmedlare på marknaden idag. För att optimera dina chanser att få låna pengar ska du alltid välja en med många samarbetspartners. Det är också viktigt att det endast sker en kreditupplysning på dig. Om varje potentiell långivare gör en egen kreditkoll, kan du lika gärna gå direkt till var och en – något som definitivt kommer att påverka din kreditvärdighet negativt och minska dina lånechanser.

Självklart ska du också välja en förmedlare som erbjuder tjänsten kostnadsfritt och istället tar betalt av den bank som eventuellt beviljar dig ett lån.

Det här är Sambla:

  • Samarbetar med 20 banker och långivare
  • Kostnadsfritt att jämföra
  • Endast en kreditupplysning
  • Jämför lån upp till 500 000 kr

Det här är Advisa:

  • Samarbetar med 39 banker och långivare
  • Kostnadsfritt att jämföra
  • Endast en kreditupplysning
  • Jämför lån upp till 600 000 kr