Freedom Finance - vilka är de och hur kan de hjälpa mig? | Advisa

Freedom Finance, vad är det och hur kan de hjälpa mig?

Det här är Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare som bland annat förmedlar privatlån och lån för köp av bil, båt och bostad. En låneförmedlare är ett företag som hjälper dig att samla flera låneerbjudanden från olika banker via en och samma låneansökan. På så vis kan du även sänka räntan på dina befintliga lån och krediter genom att lösa dessa och ersätta med ett enda billigare banklån. Freedom Finance finns i Sverige och flera andra länder i Europa.

Jämför lån via låneförmedlaren Freedom Finance

Vad är fördelen med att jämföra villkor på lån via en låneförmedlare?

Oavsett om du ska köpa en bil, ta ett privatlån eller sänka räntan på befintliga lån tjänar du alltid på att jämföra flera olika långivare och banker. Alla kreditgivare har olika strategier och modeller för hur de sätter ränta och därför är det omöjligt att i förväg veta vilken bank som kommer erbjuda just dig bäst villkor. Därför bör du alltid välja en låneförmedlare som låter flera banker och andra långivare konkurrera om dig trots att en enda kreditupplysning registreras. På så vis kan du jämföra många långivare utan att förstöra din kreditvärdighet.

Vilka alternativ finns det till Freedom Finance?

Det finns flera olika låneförmedlare på marknaden som har olika styrkor och svagheter. Det du alltid ska tänka på när du väljer förmedlare av lån är att en enda kreditupplysning registreras på dig. Vidare ska du välja en som samarbetar med många banker för att optimera dina chanser. Utöver det kan det vara skönt att få hjälp av en rådigvare som förhandlar åt dig, ser till att din låneansökan optimeras och hjälper dig att hitta det billigaste alternativet. Jämför du via Advisa får du en långsiktig personlig rådgivare som hjälper dig med detta som du närsomhelst under och efter processen kan kontakta.

Det här är Freedom Finance:

  • En låneförmedlare av bland annat privatlån och bolån
  • Samlar in flera erbjudanden från olika banker
  • En kreditupplysning registreras