Advisa

Advisa utsett till Gasell-bolag - igen

Pressmeddelande 9/12-2020

Advisa har för andra året i rad blivit utsett till Gasell-bolag. Utmärkelsen delas ut av tidningen Dagens Industri till företag som haft en kraftig tillväxt de senaste åren.

Advisa gasell-bolag igen

– Det är fantastiskt roligt och ett kvitto på att vi är ett framtidsbolag. Det är alltid spännande att följa Gasell-bolagens tillväxt och att vara ett av dessa stimulerar till fortsatt expansion. Marknaden för att utmana bankerna och ge kunderna bättre lånevillkor har genom digitaliseringen fått ett stort uppsving och den resan har bara börjat, säger Advisas vd Jonathan Bollman.

Kriterier för Gasell-bolag

  • Omsättning över 10 Mkr
  • Minst 10 anställda
  • Fördubblat sin omsättning senaste fyra åren Organisk tillväxt
  • Sunda finanser

 

Om Advisa

Advisa grundades 2011 och är idag en av Sveriges ledande låneförmedlare. Den som tar lån direkt från en bank saknar ofta viktig information om vad som är marknadsmässiga villkor och hamnar därför ofta i underläge. Advisa gör det enkelt för konsumenter att få bättre villkor genom att jämföra privatlån med upp till 40 olika banker och långivare.

 

Kontakt

För frågor, vänligen kontakta Alexander Stridsberg, presskontakt på Advisa alexander.stridsberg@advisa.se​, 070-5725 115