Anneli & Mattias samlade lån via Advisa - Sparade 54 131 kr! | Advisa

Annelie och Mattias

Annelie och Mattias är ett trevligt par som bor i ett radhus i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm tillsammans med sina fyra barn. Med ytterligare ett barn på väg kommer huset snart att fyllas med ännu mer liv.

Kan ni berätta lite om er själva?

Mattias: Jag arbetar som rörläggare på Stockholms vatten vilket jag gjort i 24 år nu. På fritiden umgås vi mycket med barnen och eftersom de är rätt aktiva så det blir en del skjutsande till bandyträningar. På helgerna brukar vi hitta på trevliga saker tillsammans.

Annelie: Jag arbetar som barnskötare på en förskola. När vi får möjlighet tycker vi om att åka iväg på semester hela familjen.

Hur såg er privatekonomi ut innan ni blev kontaktade av Advisa?

Mattias: Vi hade egentligen det ganska bra ställt innan Advisa ringde. Eftersom vi nyss hade flyttat lånade vi till kontantinsatsen till bostaden och andra stora utgifter relaterade till flytten. Lånen innebar självklart en tråkig utgift som Advisa hjälpte oss att sänka räntan på.

Hur upplevde ni processen med att samla era lån?

Mattias: Vi blev riktigt imponerade över hur enkelt det gick till. Rådgivaren förklarade allt så pass bra att vi inte hade några fler funderingar kvar efter att samtalet var avslutat. Det är otroligt att någon ringer upp och hjälper till med allt det här. Rådgivaren var mycket lyhörd och hjälpte oss att spara så mycket som 55000kr totalt.

Hur har er vardag och privatekonomi förändrats efter det nya lånet?

Annelie: Vi betalar fortfarande samma månadskostnad eftersom vi har råd att göra det och tyckte att det var viktigare att bli skuldfria tidigare. Det känns skönt att veta att vi kommer att bli av med lånen tidigare.

Skulle ni rekommendera andra att använda Advisa?

Mattias: Advisa har hjälpt oss att sänka vår ränta och vi rekommenderar absolut andra att prova tjänsten.

  • SEB

  • 54 131 kr

  • 5,94 %

  • 2,46 %

  • 200 000 kr

  • 38 månader kortare

  • 54 131 kr