Vill du vara med på vår resa?


Vi är alltid intresserade av serviceinriktade och energiska personer till vår tjänst som Lånehandläggare!

Som Lånehandläggare på Advisa hjälper du befintliga och nyinkomna kunder med deras lånesituation över telefon. Du kartlägger och analyserar kundens ekonomiska situation med målet att hjälpa dem sänka sina befintliga lånekostnader genom vår kostnadsfria jämförelsetjänst.

Förutom att hjälpa kunderna med deras privatekonomi kommer du dagligen arbeta för att optimera varje kunds serviceupplevelse tillsammans med ett härligt och peppande team. Till din dagliga hjälp har du förutom stöttande kollegor även en erfaren Säljchef närvarande. Din första tid kommer att vara intensiv där du genomgår interna utbildningar med personlig coaching som leder till att du blir en diplomerad Lånehandläggare inom lån, krediter och kreditbedömning.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Lånehandläggare är du en person som drivs av utmaningar och att arbeta mot högt uppsatta mål. Du brinner för service och kundkontakt samt är prestigelös och trivs med att arbeta i ett tight och öppensinnat gäng. Du vill bidra med din energi i ett team där glädje och gemenskap är nyckelorden på kontoret.

Har du även följande egenskaper är du troligtvis den vi söker:

  • Du har en grym social förmåga
  • Du är orädd och har stort tålamod
  • Du är även duktig på att uttrycka dig såväl verbalt som i skrift

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig möjligheten att utvecklas till en makalös kommunikatör, få inblick och förståelse för privatekonomi samt ha otroligt roligt på arbetet!

För att få veta mer om oss och vad vi erbjuder kontakta HR-Ansvarig Sofia Folke, sofia.folke@advisa.se eller läs mer: