Tack för din ansökan | Advisa

Bearbetar din ansökan

Tack, nu är din omförhandling igång...

Tack för din ansökan, nu är du ett steg närmare en bättre privatekonomi. Vi återkopplar snart till dig per telefon för att gå igenom din ansökan. Vi ringer från telefonnummer 0731 25 13 12. Vi hörs snart!

Vad händer nu?

  1. Ett kort samtal med oss ökar chanserna till en bra ränta

    Efter att ha hjälpt över 254 000 kunder att jämföra lån har vi sett att små kompletteringar i en ansökan kan göra stor skillnad i vilken ränta du får. Därför ringer vi upp dig för för att göra din ansökan ännu bättre. Genom ett kort samtal med oss ökar du dina chanser till lägre ränta, så se till att ha telefonen nära till hands.

  2. Du får svar från flera banker och andra långivare

    De tjugotal långivare som Advisa samarbetar med konkurrerar om dig som kund. Vi förhandlar åt dig medan bankerna lägger sina bud.

  3. Du får ta del av dina erbjudanden

    Din rådgivare kontaktar dig för att presentera dina erbjudanden och rådge dig i ditt beslut. Samtliga erbjudanden gäller i 30 dagar, så du har gott om tid att bestämma hur du vill göra. Du väljer alltid själv om du vill gå vidare. Pengarna betalas ut när du fattat ditt beslut och skrivit på lånepapprena.

Hur har det gått för andra kunder?

Medan du inväntar vårt samtal kan du läsa mer om hur vi hjälpt andra kunder till en bättre lånesituation. Klicka på rubriken för den artikel du vill gå vidare till.

Osannolika rekordet: "Sänker kostnaden med en hel månadslön"

Rickard fick kanonränta – kan leta bil i lugn och ro

Så fick Tommy råd att köpa sin drömbil