Vill du bli vår nya kollega? Advisa söker nu kompetens inom flera olika områden!

Kollegor på kontoret sitter vid ett skrivbord och skrattar

Vill du vara med och bidra till den spännande resa som Advisa har framför sig? Vi söker just nu nya kollegor med kompetens inom bland annat HR, affärsutveckling, utveckling och marknad på såväl juniora som mer seniora nivåer. Läs mer här om vilka öppna positioner vi har just nu – förhoppningsvis är just du den vi behöver!

Hur är det att jobba på Advisa?

Hos oss får du arbeta tillsammans med ett härligt gäng kompetenta kollegor som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål i en fartfylld miljö. Vårt team är en av våra största framgångsfaktorer och något som särskiljer oss från andra bolag. Att alla strävar mot samma mål, är stjärnor på det de gör och har samma grundvärderingar gör oss oslagbara. Hos oss på Advisa utgår arbetet från våra grundvärderingar: Omtänksamma, Ansvarsfulla, Uppriktiga, Resultatorienterade och Passionerade – det gäller allt vi gör gentemot kunder, partners och kollegor på kontoret. Om du är öppensinnad, hungrar efter utmaningar och gillar det sociala samspelet mellan kollegor kommer du trivas hos oss!

Advisa startades med uppdraget att alla ska förstå att det är enkelt att förbättra sin privatekonomi. Idag har vi hjälp drygt 250 000 svenskar att se över sina lån. Nu befinner sig Advisa i en brant tillväxtresa och vi ser fram emot att göra den tillsammans med dig!

Aktuella tjänster

Chief Marketing Officer

Nu söker vi en analytisk och resultatorienterad Chief Marketing Officer som vill ta en ledande roll i att driva företagets tillväxt framåt och stärka Advisas varumärke, i en innovativ bransch under stor förändring. Du kommer att ansvara för ett självständigt team på (i nuläget) två personer; Head of SEO & SEM samt Head of Online Marketing samt en deltidare. Du kommer även att ansvara för att driva Advisas varumärkessatsning samt ta beslut angående val av kanal och budget. Detta kommer att vara en av Advisas genom tidernas största satsningar vilket gör att du i denna roll kommer vara central för företaget. Vi tror att du har varit med och byggt ett starkt konsumentvarumärke och har därtill minst 3 års arbetslivserfarenhet inom performance baserad digital marknadsföring i konkurrensutsatta industrier som t.ex. E-handel eller betting. Vidare har du en stark analytisk bakgrund och har tidigare jobbat med analys eller affärsutveckling t.ex. som managementkonsult eller controller.

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/26732-advisa-chief-marketing-officer/

 

Team lead – Developer

Vi söker nu en utvecklare som vill ta nästa steg och bli Team Leader hos oss. Som Team Leader kommer du att ha stort inflytande över bolagets produktutveckling och utifrån den befintliga grunden bygga applikationer som kommer användas av hundratusentals kunder varje dag. Vi tror att du har minst 4 års kvalificerad erfarenhet som utvecklare  med ett genuint intresse i såväl teknik som människor omkring dig. I denna roll kommer du ha leda och planera det dagliga arbetet, säkerställa kvalitén och välmående i teamet samt utveckla teamet genom rekrytering och utbildning.

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/28846-advisa-team-lead-developer/

 

Back-end Developer

Vi letar efter nästa stjärna till vårt team av utvecklare. I denna roll du blir en nyckelperson i vår teknikfokuserade organisation som arbetar i en föränderlig bransch. Tillsammans med våra dedikerade utvecklare blir du ansvarig för att utveckla och upprätthålla alla delar av vårt serviceinriktade system. Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av flertal plattformar och har ett genuint intresse för teknik. Du trivs i att vara en del av ett team och samtidigt arbeta självständigt.

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/28837-advisa-backend-developer/

 

Country Manager – Norge

I rollen som Landschef Norge ingår ett övergripande ansvar för att sätta upp och växa den Norska affären. Du kommer i ett initialt skede att ansvara för att införa och anpassa processer och strukturer till den nya marknaden samt etablera affären. I takt med att affären växer kommer du att rekrytera det team som behövs för att skala upp och även öppna ett fysiskt kontor i Norge. Vi tror att du har cirka 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad välrenommerad akademisk utbildning som ekonom, ingenjör eller dylikt. Vi tror att du har jobbat på ett ledande bolag i en högpresterande bransch där höga krav ställs på analytisk förmåga och handlingskraft, t.ex. management consulting eller investment banking. Du har bevisat dig som en datadriven problemlösare och har uppnått många imponerande resultat både privat och i arbetslivet. Vidare är det starkt meriterande om du drivit eget bolag eller arbetat på ett entreprenöriellt tillväxtbolag.

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/29392-advisa-country-manager-norge/ (norska)

https://emp.jobylon.com/jobs/29081-advisa-landschef-norge/ (svenska)

 

Head of Legal and compliance

I rollen som Head of Legal and Compliance kommer du att ansvara för att säkerställa att Advisa efterlever de lagar och regler som verksamheten berörs av. Du ansvarar för att identifiera, initiera, planera, driva och slutföra projekt inom Compliance som du avgör är nödvändigt för att vi som bolag ska leva upp till de regelverk vi träffas av. För den här rollen söker vi någon med juristexamen och minst 3 års erfarenhet. Med stor passion vill du komma in i bolaget för att förändra och utveckla det vi med stolthet redan byggt upp!

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/27472-advisa-head-of-legal-and-compliance/

Junior rekryteringsspecialist

Som Junior Rekryteringsspecialist ansvarar du för bolagets rekryteringsprocesser i tätt samarbete med resterande kollegor i Advisas härliga och energifyllda HR-team. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta arbete med rekryteringsprocessens alla steg, från uppstart och kravprofil till screening av kandidater, headhunting och intervjuer. Vi söker dig som brinner för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och sätter laget före jaget. Du är en person som värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Vi tror att du har en kandidatexamen med inriktning mot personal och arbetsliv samt serviceinriktad arbetslivserfarenhet.

Läs mer om tjänsten här:

https://emp.jobylon.com/jobs/28994-advisa-junior-rekryteringsspecialist/

 

Skicka din ansökan redan idag! 

Urval sker löpande, känner du dig träffad av någon beskrivning ovan tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag! Vi ser så mycket fram emot att få nya kollegor som är med på vår spännande resa framöver.

 

banner
Dela

Lämna ett svar