Världens första ekonomiterapi på Instagram

Sparterapeuten_Instagram_NyttKonto

Visste ni att varannan svensk skäms över sin privatekonomi och var tredje mår dåligt över den? Det är något som vi på Advisa vill ändra på!

I takt med en ökad konsumtion i samhället  även stressen över att ha råd med allting. Fastän vi konsumerar mer så är det inte tillräckligt då det alltid finns någon som har finare, dyrare och lyxigare prylar… Och för att ha råd med allt blir det allt vanligare att låna pengar för att kunna köpa allt vi tror att vi behöver.

För att göra en insats mot konsumtionshetsen i Sverige har vi på Advisa lanserat världens första Sparterapeut med uppdraget att hjälpa privatpersoner att må bättre ekonomiskt. Om man lär sig att hantera impulser och känslor som skapar stress och oro har man bättre förutsättningar att kunna fatta smarta beslut – och därmed må bättre. Det är något som vi på Advisa, tillsammans med Sparterapeuten Karin Nordlander, hoppas kunna hjälpa svenskar med.

För att göra Sparterapeutens professionella tips tillgängliga för alla har vi nu även valt att skapa världens första ekonomiterapi på Instagram. I korta filmklipp kommer Sparterapeuten bland annat dela med sig av sina bästa tips om hur man mår bättre ekonomiskt, hur man kan lära sig att hantera köpimpulser och hur man kan undvika onödiga missförstånd om pengar. Vill du också få handfasta tips om hur du kan stressa mindre och må bättre gällande din ekonomi? Gå in och följ @Sparterapeuten på Instagram!

banner
Dela

Lämna ett svar