Välkommen till Advisa-bloggen!

mammabarn

Vad roligt att du hittat till vår blogg.

Vi på Advisa tycker att privatekonomi ska vara varken svårt eller tråkigt – vi tycker att det ska vara kul att ha koll på sin privatekonomi. Vi vet att små och enkla förändringar kan göra stor skillnad på lönekontot. Det finns ju mycket roligare saker man kan göra för sina filitigt intjänade pengar än att betala ränta och tråkiga avgifter och därför ser vi ingen anledning till varför det inte skulle vara roligt att ha koll på sin privatekonomi!

Däremot vet vi att finansbranschen kan upplevas som en smärre otämjad djungel bestående av räntor lika oförutsägbara som ett tärningskast, finstilta texter längre än en avhandling om livets uppkomst och ett låneutbud som är större än det finns tandkrämer på din närmsta mataffär. Känner du igen dig? Du är inte ensam!

Därför har vi på Advisa bestämt oss för att göra det roligt för dig att få koll på allt du behöver veta om din privatekonomi. I vår blogg kommer du att få lära dig om allt som rör lån, ränta och privatekonomi men också få ta del av smarta tips och nyheter som gör det enkelt för dig att få mer pengar över. Oavsett om du vill kunna unna dig den där entrecôten i slutet av månaden istället för standardnudelsoppanmedräksmak, ta med barnen på tivoli eller kunna spara till din drömbåt så hoppas vi att du kommer att få glädje av vår blogg.

Trevlig läsning önskar vi på Advisa!

banner
Dela

Lämna ett svar