Träffa vår grymma expertpanel!

 

Solhouette av människor vid ett konferensbord.

Det är inte alltid lätt att förstå sig på hur den makroekonomiska världen och hur dess händelser kommer att påverka samhället och den privata ekonomin. Vi på Advisa tycker att det är väldigt viktigt att vara medveten om vad som försiggår och hur man kan ta tillvara på de eventuella möjligheter som uppstår från dessa händelser.

Vi vill därmed introducera vår egen expertpanel som med varierande erfarenheter och bakgrunder kommer ge sina synpunkter på viktiga ekonomiska områden och nyheter. Expertpanelen kommer dyka upp lite titt som tätt här i bloggen och dela med sig av sina åsikter i samband med att vi publicerar nyheter och guider. Vi hälsar våra panelister varmt välkomna och låter dem berätta mer om sig själva:

Lars Wilderäng

Lars är skribenten bakom bloggen Cornucopia?, Sveriges största oberoende blogg inom finans, ekonomi och miljö. På ‘Cornucopia?’ skriver Lars bland annat om investeringar, tillväxt och samhällsfrågor. Lars är författare med flera romaner publicerade, och har sedan ca 25 år tillbaka haft ett stort intresse för privata investeringar. Vid sidan om arbetet som författare och bloggare, föreläser Lars för kommuner, företag och länsstyrelser.

Kim Lind

Kim Lind

Kim driver bloggen enkel-ekonomi.blog där han skriver om hur man enkelt kan ta kontroll över sin privatekonomi på många olika sätt. Med bloggen upplyser han läsare om bland annat premiepension, tjänstepension, bolån och aktiefonder. Kim jobbar som journalist i Stockholm och har bakgrund i journalistik, internationella relationer samt freds-och konfliktvetenskap.

Aktiepappa

aktiepappa logotypAktiepappa (som väljer att förbli anonym) driver bloggen aktiepappa.blogspot.se där han skriver om aktier och ekonomi. Till vardags driver han eget företag inom fastighetsbranschen och sköter aktieportföljen vars grundinvesteringar finansierats med sparade pengar. Aktiepappa brinner för att inspirera andra om börsen och investeringar, och har som mål att genom sina investeringar bli ekonomiskt oberoende. 

Karin Nordlander

Karin Nordlander har arbetat som Advisas Sparterapeut sedan några år tillbaka och är till vardags terapeut, föreläsare och författare. Hon brinner för att minska den ekonomiska ohälsan i Sverige och stressen som så många känner angående sin ekonomi. Som sparterapeut har Karin träffat många som behövt hjälp med sin relation och synsätt på pengar, och vi är glada att ha med henne i panelen!

 

De åsikter och synpunkter vår expertpanel delar med sig av representerar inte Advisas ställning, utan har för avsikt att ge varierande åsikter och tankar om olika ämnen.

banner
Dela

Lämna ett svar