Spara pengar med Advisa

3283034724_6e0667227d_z

Vi på Advisa är mycket stolta över att ha blivit publicerade i affärstidningen Dagens Industri!

Advisa grundades våren 2011 med övertygelsen att det går att ha som affärsidé att, kostnadsfritt, hjälpa privatpersoner att spara pengar på sina lån. För många kunder har detta inneburit inte bara mindre svält åt de stackars spargrisarna utan också att vardagen förbättrats markant.

Vi lutar oss dock inte tillbaka för det utan vi ser detta endast som en liten aptitretare till svenskarnas spargrisar. Det finns ju fler stora och tråkiga utgiftsposter än räntor till privatlån och därför vill vi även kunna hjälpa våra kunder med bl.a. pensioner, försäkringar, elavtal och bolån. Därför valde vi att, i juni 2013, byta namn från Svensk Lånemarknad till Advisa, vilket bättre återspeglar kärnan i vår verksamhet som alltid kommer att vara personlig finansiell rådgivning. Med denna vision i sikte kommer vi, kort och gott, att göra allt vi kan för att fylla svenskarnas spargrisar till bredden!

Vill du veta mer om vårt första verksamhetsår och hur vi hjälper till att jämföra lån? Läs om Advisa i Dagens industri här.

banner
Dela

Lämna ett svar