Sparränta – Vad är det och vad är viktigt att tänka på?

Ung kvinna med spargris

 

Genom att spara pengar med ränta kan man få sitt sparkapital att växa utan behöva lyfta ett finger. Det betyder helt enkelt att ens sparkapital kan växa varje år efter den utsatta räntan, och att man inte bara får avkastning på det initialt insatta summan utan även på tillväxten som placeringen genererat under tidigare år. I denna guide ger vår Expertpanel en översikt om de olika typerna av sparkonton och vad man bör tänka på innan man börjar spara med ränta.

(mer…)

Advisa har nu flest aktiva långivare i Sverige!

Kollegor firar framgång

 

Det händer mycket på kontoret här på Advisa. För att på bästa sätt fortsätta hjälpa svenskar förbättra sina lån jobbar vi ständigt med att förbättra vad vi kan erbjuda våra kunder. Vi kan numera stolt säga att vi har 28 aktiva kreditgivare och kan nu erbjuda lån upp till 600 000 kronor. Det innebär också att vi är den låneförmedlare med flest aktiva långivare för privatlån i Sverige!

(mer…)

Advisa firar – jämförelsetjänsten 100% digital!

Kvinna jublar över sänkt ränta

För mindre än fem månader sedan lanserade vi på Advisa vår digitala produkt, vilket innebär att våra kunder nu kan ansöka om bättre lånevilkor genom vår hemsida. Februari 2018 markerade den månaden då 100% av våra ansökningar kom in den digitala vägen. Vad betyder detta för Advisa och våra kunder? Vi pratar med vår Produkt och Affärsutvecklingschef, Jonathan!

(mer…)