Lyssna på Advisas härliga telefonsamtal med Bengt

På Advisa bemöts vi dagligen av trevliga och tacksamma kunder. Inför julen kom vi i kontakt med ”citatmaskinen” Bengt som bjöd oss på extra mycket glädje, skratt och tacksamhet. Lyssna på det fantastiska telefonsamtalet här!

Bengt ville ta ett nylån på 30000kr för att bjuda sina barn och barnbarn på en resa i julklapp. Han hade även en kreditskuld hos Danske Bank på 5000 kr med en effektiv ränta på 12,7% som vi passade på att baka in i det nya lånet. Det var SEB som kom med det bästa lånerbjudandet och Bengt var smått chockad när han fick höra vad räntan och månadsbetalningen skulle hamna på:

– Oj! Nej men snälla, nja nu vet jag inte, dom luras dom jävlarna bara för att det är jul!

Bengt uttryckte även stor tacksamhet till vår rådgivare Pontus Carlson och sa bland annat:

– För mig så är du årets jultomte!

Bengt bjöd på många fler sköna och upplyftande citat. Lyssna här!

Denna ljudfil innehåller inte hela samtalet med Bengt. För att skydda hans identitet har vi klippt bort den del av samtalet där bland annat hans personnummer nämns. 

 

Vill du sänka kostnaden på dina lån?

Advisa hjälper dig att låna pengar så billigt som möjligt. Tryggt och enkelt kan du få en uppfattning av den lägsta möjliga ränta du kan få idag hos det 20-tal långivare som Advisa samarbetar med. Tjänsten är helt gratis för dig som privatperson eftersom Advisa får betalt av den långivare som du väljer att ta lån hos (om du väljer att göra det). Hittar du inget erbjudande som är intressant för dig kan du enkelt tacka nej utan att ha bundit dig till något.

Ett av de bästa sätten att sänka kostnaden för dina lån är att samla alla småskulder i ett och samma privatlån, ungefär som Bengt gjorde.

Jag vill jämföra lån nu!

Advisa fokuserar på att samla och sänka kostnaden på dina lån så att du kan bli skuldfri så snabbt som möjligt. Var ansvarsfull, undvik onödiga lån och säkerställ att du inte betalar onödigt mycket för dina nuvarande skulder.

God fortsättning!

banner
Dela

Lämna ett svar