Julbelysning – Bländande spar & fyndtips från experten

julbelysning och dekorationer

När du väl har gjort dina inköp och packat in alla julklappar så ska du försöka hitta rätt känsla i ditt hem. Rätt känsla får du genom att ta på dig bekväma och sköna kläder, värma lite god glögg, äta några pepparkakor, njuta av några klementiner och spela lite lugn stämningsfull musik på låg volym. Framförallt får du inte glömma att tända din julbelysning både ute och inne, för du har väl tänkt på julbelysningen? Här går Kim Borg, från lampan.se igenom sina bästa tips!

Du kanske saknar julbelysning eller det kanske är dags att uppdatera din julbelysning? Så här innan jul har du möjlighet att göra bra köp på belysning som finns kvar i belysningsbutikerna. De flesta gjorde sina inköp av julbelysning i november, så nu finns det riktigt bra priser att på både julbelysning och andra belysningsprodukter.

Här är några tips på riktigt bra julbelysning till bra pris, med hög kvalité och lång livslängd:

lampa i en metallstjärna Classic Koppar 28cm Metallstjärna som är lättplacerad och kan enkelt användas tillsammans med LED ljuskälla. Den klassiska julstjärnan har 3,5 meters kabel med strömbrytare och stickkontakt.

 

Pris: 119 SEK

Finns att köpa här: https://goo.gl/5lJeFX

 

 

5-armad ljusstake 5-armad elljusstake i svart metall. Stilfull adventsljusstake som sprider julstämning. Byt ut de medföljande ljuskällorna till LED.

 

Pris: 359 SEK

Finns att köpa här: https://goo.gl/TyGZA2

 

 

ljusstake i form av ett luciatåg i trä Luciatåg i trä. Söt Adventljusstake i handmålat trä med 7 lampor. En mycket omtyckt julljusstake att sätta i det julpyntade hemmet. En riktig design klassiker! Byt ut de medföljande ljuskällorna till LED.

 

Pris: 595 SEK

Finns att köpa här: https://goo.gl/9YbCUF

 

 

led-lampa 3-pack LED ljuskälla. Universal lampa som passar 4-25 armade adventsljusstakar 10-55V. Livslängd ca 15000 timmar.

 

Pris: 35 SEK

Finns att köpa här: https://goo.gl/0khdqq

 

Använd LED-belysning

Under vinterhalvåret använder vi svenskar mycket belysning så det blir snabbt en ökad kostnad på elförbrukningen. Om du ännu inte har bytt ut din belysning till LED så rekommenderar vi er att ta tag i det direkt. Med LED-belysning finns det mycket pengar att spara. LED ger riktigt bra ljus och alstrar ingen värme som vanliga lampor gör, dessutom har LED lång livslängd.

Här hittar du en kalkylator som du kan använda för att se hur mycket billigare det är med LED till skillnad från andra ljuskällor. Adress: https://goo.gl/0gOX6t

 

Av: Kim Borg

Lampan.se

banner
Dela

Kommentera