Julbelysning – Bländande spar & fyndtips från experten

julbelysning och dekorationer

När du väl har gjort dina inköp och packat in alla julklappar så ska du försöka hitta rätt känsla i ditt hem. Rätt känsla får du genom att ta på dig bekväma och sköna kläder, värma lite god glögg, äta några pepparkakor, njuta av några klementiner och spela lite lugn stämningsfull musik på låg volym. Framförallt får du inte glömma att tända din julbelysning både ute och inne, för du har väl tänkt på julbelysningen? Här går Kim Borg, från lampan.se igenom sina bästa tips!

Du kanske saknar julbelysning eller det kanske är dags att uppdatera din julbelysning? Så här innan jul har du möjlighet att göra bra köp på belysning som finns kvar i belysningsbutikerna. De flesta gjorde sina inköp av julbelysning i november, så nu finns det riktigt bra priser att på både julbelysning och andra belysningsprodukter.

Använd LED-belysning

Under vinterhalvåret använder vi svenskar mycket belysning så det blir snabbt en ökad kostnad på elförbrukningen. Om du ännu inte har bytt ut din belysning till LED så rekommenderar vi er att ta tag i det direkt. Med LED-belysning finns det mycket pengar att spara. LED ger riktigt bra ljus och alstrar ingen värme som vanliga lampor gör, dessutom har LED lång livslängd.

 

Av: Kim Borg

Lampan.se

banner
Dela

Lämna ett svar