Advisa intervjuar Charlie Söderberg från Lyxfällan!

Advisa intervjuar Lyxfällan-Charlie
Rikedomscoachen Charlie Söderberg har synts flitigt i TV3:s satsning Lyxfällan.

Många känner igen honom från TV3:s succésatsning ”Lyxfällan” där han hjälpte svenskar att ta sig ur den ökända skuldfällan. Han har också varit programledare för TV-programmet Plus, driver flera företag och arbetar som rikedomscoach. Vi på Advisa fick en pratstund med honom innan han skulle hålla en inspirationsföreläsning för sitt företag Balansekonomi. För Advisa delade han med sig av sina bästa tips hur man ska göra för att förbättra sin privatekonomi och sin vardag. (mer…)

Jacqueline Joo tipsar om ekonomismart dejting och att nå sina mål

Jacqueline Joo intervjuas av Advisa
Relationsproffset, journalisten och KBT-terapeuten Jacqueline Joo.

Ekonomi och dejting kan verka som två helt skilda ämnen, men faktum är att ekonomin kan påverka vårt kärleksliv mer än vi tänker på. Pengar påverkar olika sociala situationer oavsett om vi vill det eller inte, och inte minst påverkas våra kärleksrelationer. En person som kan bidra med intressanta diskussioner är KBT-terapeuten, ICF-coachen och relationsproffset Jacqueline Joo. Hon syns och hörs flitigt i media, framför allt genom sin profil som relationsexpert i bland annat Vakna med NRJ. I dagens inlägg har vi därför intervjuat henne om hennes syn på ekonomi, självförtroende och dejting.

(mer…)

Per Penning citat.

Advisa intervjuar Per Penning!

 

Advisa blogg Per Penning

Per Penning är en helt vanlig småbarnspappa som bloggar om ekonomi utöver det vanliga. Till skillnad från många andra renodlade ekonomibloggare blandar han in olika vardagsbetraktelser som får läsaren att tänka till om både det ena och det andra. Per Penning tycker, precis som vi på Advisa, att pengar ska användas som ett medel för att skapa lycka och balans i vardagen. Därför bestämde vi oss för att intervjua honom om hans syn på pengar, sparande och lycka.

(mer…)