#Hundraklappen

Hundraklappen

Visste ni att var tredje svensk kan tänka sig att köpa årets julklappar på avbetalning och var femte med ett lån på banken?

Vi på Advisa tycker att julen ska vara en glädjefull och fridfull tid men istället stressar många svenskar över att ha råd med årets julklappar. En fjärdedel av alla svenskar säger att de upplevt en press att handla dyrare julklappar än de har råd med och 70 procent säger att de skulle föredra att sätta ett maxtak för vad årets julklappar får kosta. Vi på Advisa tyckte det var väldigt tråkigt att se att många har det så kämpigt ekonomiskt under julen att de tvingas låna pengar. Vad har hänt med julefriden?

Så vi slog våra kloka huvud och bestämde oss för att göra något åt julstressen. Bästa sättet att spara pengar är ju att inte handla för mer än man har råd med. Därför startade vi #Hundraklappen och uppmuntrade svenskarna att ladda upp sina bästa julklappstips under 100 – det vi kallar en Hundraklapp – på Instagram. Bidragen hittar ni på vår inspirationssajt www.hundraklappen.se. Där hittar ni alltifrån härliga DIY-tips och smarta saker som förenklar livet snälla klappar som går till välgörenhet.

Vill ni veta mer om #Hundraklappen? Titta då på klippet från Nyhetsmorgon där vår VD Rasmus Adler Wahlberg berättar mer.

God skuldfri jul önskar vi på Advisa!

banner
Dela

Lämna ett svar