Advisa har nu flest aktiva långivare i Sverige!

Kollegor firar framgång

Uppdaterad: Juli 2019

Det händer mycket på kontoret här på Advisa. För att på bästa sätt fortsätta hjälpa svenskar förbättra sina lån jobbar vi ständigt med att förbättra vad vi kan erbjuda våra kunder. Vi kan numera stolt säga att vi har 37 aktiva kreditgivare och kan nu erbjuda lån upp till 600 000 kronor. Det innebär också att vi är den låneförmedlare med flest aktiva långivare för privatlån i Sverige!

För att få en bättre insikt i detta pratar vi med Paul, vår Partneransvarig;

Hej Paul,

Kan du berätta lite om din roll på Advisa?

Min roll är Partneransvarig på Advisa. Det innebär att jag ansvarar för våra samarbeten med de långivare vi jobbar med. Till största del arbetar jag med att fördjupa samarbeten med existerande partners. Jag arbetar även aktivt med att inleda samarbeten med nya långivare som har en produkt som kan hjälpa våra kunder att få ännu bättre erbjudanden.

Vad kommer våra nya samarbetspartners att tillföra?

Det senaste halvåret har vi tecknat samarbetsavtal med åtta nya långivare. Tre av dessa kan erbjuda lån till personer som har betalningsanmärkningar. Vi sänker även den bästa räntan vi kan erbjuda till kunder med betalningsanmärkning från 19% till som lägst 4.95% (nominell ränta).

Vi ökar med en av våra nya långivare också det maximala lånebeloppet till 600 000 kr, vilket betyder att våra kunder har en chans att samla ännu fler lån och krediter.

Paul Hillman, Partneransvarig hos Advisa

Vad innebär det för våra kunder att vi är den låneförmedlare med flest aktiva långivare?

Med en bred portfölj av långivare kan vi hitta rätt långivare för rätt kund. Att kunna erbjuda ett så stort urval som möjligt är en viktig del i den ekvationen. Min vision är att den som väljer Advisa som låneförmedlare ska ha en så hög chans som möjligt att få bästa möjliga villkoren vid ansökningstillfället.

Vad kan du säga om vår portfölj av långivare?

Våra samarbetspartners varierar från mindre långivare till större banker som SEB och Swedbank. Att arbeta med många olika långivare ger oss chansen att hjälpa privatpersoner med en mängd behov, både när det kommer till mindre och större krediter. På så sätt ökar vi chansen till ett bra låneerbjudande, oavsett om kunderna vill ha hjälp med att sänka sin ränta, månadsbetalning eller förändra återbetalningstiden.

Vill du samla dina lån och krediter eller jämföra långivare? Läs mer och ansök här!

banner
Dela

Lämna ett svar