Advisa är ett av Sveriges Gasellföretag

Gasell 2019

Dagens industri kartlägger Sveriges mest framgångsrika företag och delar varje år ut priset DI Gasell till de som är snabbast växande. Advisa har fått utmärkelsen Gasell 2019 genom att uppfylla 7 kriterier som färre än 1% av Sveriges aktiebolag lyckas med.

För att utses till Gasellföretag av Di måste bolaget uppfylla 7 kriterier:

  •  en omsättning på över 10 miljoner kronor
  • minst tio anställda.
  •  minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret.
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
  •  kunna visa på en sund verksamhet
  •  uppnå̊ en organisk tillväxt utan inblandning av uppköp eller fusioner

– ​Vi är glada och oerhört stolta över att vi är ett av Sveriges Gasellföretag, säger Anders Borg Sundgren som är bolagets VD. Jag ser utmärkelsen som ett kvitto på att teamets imponerande arbete uppskattas även utanför bolagets väggar. Advisa har tagit, och fortsätter att ta, väldigt stora kliv som bolag. Vi ser fram emot att fortsatt kunna erbjuda en bättre lånesituation till ännu fler kunder, fortsätter Anders.

Historian om Di Gasell

Begreppet Gasell myntades av amerikanen David Birch på 80-talet. Begreppet innefattar mindre och snabbväxande företag som Birch ansåg skapar flest jobb. I Sverige uppmärksammade affärstidningen Dagens industri behovet av tillväxt där svenska entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Behovet blev uppkomsten till verksamheten Di Gasell. Varje höst listas årets Gaseller, snabbväxande företag som uppfyller de sju kriterierna, som tävlar i tillväxt. Priser delas sedan ut till Gasellvinnarna i varje län under Gasellfester som anordnas varje år i oktober och november. Under den avslutande Gasellgalan i Stockholm utses sedan vinnarnas vinnare: Supergasellen. Di Gasell är en av landets viktigaste mötesplatser för företagsledare och företagare vars mål är att växa med sina företag.

Källor:

https://gasell.di.se/om-di-gasell/

Vad skulle det kosta att låna?

Vi på Advisa vill att alla ska betala så lite som möjligt för sina lån. Därför har vi samlat flera långivare som får konkurrera om att få dig som kund. Fyll i dina uppgifter för att komma igång!

Om oss – Advisa

Advisa är ingen bank, vi är låneförmedlaren som söker ditt lån hos flera långivare. Sedan starten 2011 har vi jämfört lån åt över 263 000 kunder. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Genom Advisa kan du

Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller vill lösa befintliga lönar det sig att jämföra låneförslag från flera banker och andra långivare.

  • Kostnadsfritt och du binder dig inte till något
  • Säker ansökan – vi hanterar uppgifter säkert
  • Lånejämförelse – vi står på din sida

Hur mycket vill du låna?

Månadskostnad cirka*
2 968 kr/mån2 968 kr/mån*
Ungefärlig kostnadi 12 år
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 37 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Vad tycker våra kunder?